05
Зер


    Рибалка, О.
    Останнім часом у пивоварів посилена увага до голозерного ячменю [Текст] : библиография / О. Рибалка, А. Лінчевський // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 52-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Лінчевський, А.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Хра


    Кошова, В. М.
    Одержання пшеничного солоду для пивоваріння [Текст] : библиография / В. М. Кошова // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9. - С. 50-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Про


   
    Пивоваренній ячмень [Текст] / "АПК-Информ" // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 53.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Хра


   
    Рынок пивоваренного ячменя в Украине и рентабельность его производства [Текст] // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 1. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Ивашина, А.
    Рынок пивоваренного ячменя Украины [Текст] / А. Ивашина // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 11. - С. 20-21
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

06
Нац


    Smetanska, I.
    Influence of light on synthesis of plant pigments inpostharvested Jonatan Gold apples [Текст] : библиография / I. Smetanska, G. Yussupov [и др.] // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 247-254. - Библиогр.: с. 253-254
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Переробка овочів та фруктів
Аннотация: The article shows the results of impact of white and ultraviolet light on color of apples durring storage.


Доп.точки доступа:
Yussupov, G.; Voytshehivska, O.; Kilian, M.; Lanthaler, A.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)

05
Ста


    Черевашко, Д. І.
    Аналізування стандартних показників і розроблення бальної та рейтингової оцінки якості пива [Текст] : библиография / Д. І. Черевашко, Л. І. Корець, В. Ю. Сухенко // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2020. - № 1. - С. 30-37. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Корець, Л. І.; Сухенко , В.Ю.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)