05
Про


    Бондарчук, О.
    Конструювання жирової основи спреду [Текст] : библиография / О. Бондарчук, Н. М. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 3. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Жири


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Віс


    Бєлінська, А. П.
    Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культур. [Текст] : библиография / А. П. Бєлінська, С. В. Бочкарев [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 6. - С. 74-80. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Олійні культури
Кл.слова (ненормированные):
Амінокислоти -- Суха суміш -- Гепатопротектори -- Макуха кунжуту і льону
Аннотация: Виявлено вплив антиоксидантів на стабілізацію ліпідної складової сухої суміші гіпертонічного напою для спортсменів на основі макухи олійних культур.


Доп.точки доступа:
Бочкарев, С. В.; Петік, І. П.; Варанкіна, О. О.; Хареба , О. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)