Про Бондарчук, О. Конструювання жирової основи спреду [Текст] : библиография / О. Бондарчук, Н. М. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 3. - С. 21-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Жири Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Віс Бєлінська, А. П. Вплив антиоксидантів на окиснення ліпідної складової напою для спортсменів на основі шротів олійних культур. [Текст] : библиография / А. П. Бєлінська, С. В. Бочкарев [и др.]> // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 6. - С. 74-80. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Олійні культури Кл.слова (ненормированные): Амінокислоти -- Суха суміш -- Гепатопротектори -- Макуха кунжуту і льону Аннотация: Виявлено вплив антиоксидантів на стабілізацію ліпідної складової сухої суміші гіпертонічного напою для спортсменів на основі макухи олійних культур. Доп.точки доступа: Бочкарев, С. В.; Петік, І. П.; Варанкіна, О. О.; Хареба , О. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |