05
Хра


    Доморощенкова, М. Л.
    Люпин узколистый-перспективный источник пищевого белка [Текст] : библиография / М. Л. Доморощенкова, Т. Ф. Демьяненко // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 10. - С. 53-56
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Демьяненко, Т.Ф.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Махинько, В. М.
    Високобілкові добавки в хлібопеченні [Текст] / В. М. Махинько, Л. М. Черниш // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 6. - С. 57-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Черниш, Л.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Черниш, Л. М.
    Вплив соєво-клейковинного збагачувача на якість тіста і хліба [Текст] : библиография / Л. М. Черниш, В. М. Махинько // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 11. - С. 60-63.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Махинько, В.М.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Про


    Іванюта, А.
    Сенсорні показники якості рибних студнів на основі колагеновмісної сировини [Текст] : библиография / А. Іванюта // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 2. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти

Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)