Хра Доморощенкова, М. Л. Люпин узколистый-перспективный источник пищевого белка [Текст] : библиография / М. Л. Доморощенкова, Т. Ф. Демьяненко> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 10. - С. 53-56
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Демьяненко, Т.Ф. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Хра Махинько, В. М. Високобілкові добавки в хлібопеченні [Текст] / В. М. Махинько, Л. М. Черниш> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 6. - С. 57-60
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Черниш, Л.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Черниш, Л. М. Вплив соєво-клейковинного збагачувача на якість тіста і хліба [Текст] : библиография / Л. М. Черниш, В. М. Махинько> // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 11. - С. 60-63.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Махинько, В.М. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Про Іванюта, А. Сенсорні показники якості рибних студнів на основі колагеновмісної сировини [Текст] : библиография / А. Іванюта> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 2. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |