Хра Стадник, І. Я. Обґрунтування параметрів процесів, що відбуваються в робочих камерах тістоділильних машин [Текст] / І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 5. - С. 41-43
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Техніка та обладнання Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Стадник, І. Я. Напрямки удосконалення змішування компонентів [Текст] / І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 10. - С. 50-51
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Стадник, І. Я. Використання спектрального аналізу ділянок полімерного борошна при дослідженні параметрів поверхневих шарів утворюючого тіста [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, І. Г. Добротвор> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 8. - С. 49-51. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормированные): математична обробка Доп.точки доступа: Добротвор, І.Г. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Стадник, І. Я. Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, І. М. Добротвор, О. С. Покотило, М. Р. Коневич> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10. - С. 50-53. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормированные): термодинамічний потенціал -- макромолекулярна структура -- вологовміст Доп.точки доступа: Добротвор, І.М.; Покотило, О.С.; Коневич, М.Р. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Хра Стадник, І. Я. Обґрунтування умов проведення експериментів для оптимізації подрібнення хлібних сухариків [Текст] : библиография / І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4. - С. 49-51
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Хра Гуштан, Т. В. Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] : библиография / Т. В. Гуштан, І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 11. - С. 57-60.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Стадник, І.Я. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Хра Гаврилко, П. П. Обґрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами [Текст] : библиография / П. П. Гаврилко, А. В. Деркач, І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 2. - С. 34-38.
Рубрики: Зберігання і переробка зерна Доп.точки доступа: Деркач, А.В.; Стадник, І.Я. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Про Деркач, А. Методика визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів [Текст] : библиография / А. Деркач, І. Стадник, С. Сухенко, В. П. Василів> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання Доп.точки доступа: Стадник, І.; Сухенко, С.; Василів, В. П. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Нац Паламарчук, І. П. Оцінка вібраційних і електротехнічних параметрів процесу зневоложення високовологих та рідких дисперсних систем переробних і харчових виробництв [Текст] / І. П. Паламарчук, Н. М. Слободянюк, О. А. Зозуляк, А. Р. Іволга> // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2020. - Т. 11, № 1 : Тваринництво та технології харчових продуктів. - С. 67-76. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Зозуляк, О. А.; Іволга, А. Р. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |