05
Хра


    Козак, В. М.
    Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : библиография / В. М. Козак, А. Б. Бородай // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 10 . - С. 53-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Бородай, А.Б.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Козак, В. М.
    Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : библиография / В. М. Козак, А. Б. Бородай // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 11. - С. 45-47
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Бородай, А.Б.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет