Хра Козак, В. М. Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : библиография / В. М. Козак, А. Б. Бородай> // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 10 . - С. 53-54
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Бородай, А.Б. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Хра Козак, В. М. Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості [Текст] : библиография / В. М. Козак, А. Б. Бородай> // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 11. - С. 45-47
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Бородай, А.Б. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |