05
Зер


    Горбань, Н.
    За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів [Текст] : библиография / Н. Горбань // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Зер


    Остапчук, М.
    Малознаними виявляються фізичні характеристики голозерного ячменю порівняно з іншими зерновими [Текст] : библиография / М. Остапчук, Г. Гончарук, В. Чеботар // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Гончарук, Г.; Чеботар, В.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Зер


    Лебедєв, Д.
    Уже винайшли установку й для зневоднення збіжжя в тонкому падаючому шарі за радіаційно-конвективного енергопідведення [Текст] : библиография / Д. Лебедєв, А. Голубкович // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 38-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Голубкович, А.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Хра


    Григорьев, М. А.
    Исследование процесса ферментации зерновой композиции для конструирования продуктов питания [Текст] : библиография / М. А. Григорьев // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - №2. - С. 61-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Кошулько, В. С.
    Динаміка руху вібраційного столу при сортуванні круп [Текст] : библиография / В. С. Кошулько, М. М. Науменко // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 12. - С. 76-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна


Доп.точки доступа:
Науменко, М.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Козак, В. М.
    Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні [Текст] / В. М. Козак // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Махинько, В. М.
    Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні [Текст] / В. М. Махинько, Л. О. Даньшіна, Л.В., О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Даньшіна, Л.О.; Махинько, Л. В.; Бабіч, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Марьин, В. А.
    Переработка зерна овса с повышенной влажностью [Текст] / В. А. Марьин, А. Л. Верещагин // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 11. - С. 59-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Верещагин, А.Л.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Марьин, В. А.
    Переработки зерносмесей овса с примесями гороха, ячменя и пшеницы [Текст] / В. А. Марьин, А. Л. Верещагин // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 45-46
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Верещагин, А.Л.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Жигунов, Д. А.
    Многокомпонентные мучные смеси повышенной пищевой ценности [Текст] / Д. А. Жигунов, О. С. Волошенко, Л. В. Капрельянц // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 2. - С. 39-41
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Волошенко, О.С.; Капрельянц, Л.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Ковальов, О. В.
    Порівняльний аналіз вакуумно-випарного та конвективного охолодження капілярно-простих тіл [Текст] / О. В. Ковальов, В. М. Ковбаса // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 2. - С. 59-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Ковбаса, В.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Рыбалка, А.
    Кондитерская пшеница [Текст] / А. Рыбалка // Зерно. - 2012. - № 4. - С. 30-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Жигунов, Д. А.
    Режимы влаготепловой обработки зерна пшеницы различных типов [Текст] / Д. А. Жигунов // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 10. - С. 53-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Вес


    Константинов, М. М.
    Комплексный показатель эффективности технологического процесса производства крупы [Текст] / М. М. Константинов, А. А. Румянцев // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 6. - С. 81-82
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна


Доп.точки доступа:
Румянцев, А. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Филин, В. М.
    Производство крупноизмельченного зерна для цельнозернового хлеба [Текст] / В. М. Филин, С. В. Зверев // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 11. - С. 57-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Зверев, С.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Жигунов, Д. А.
    Анализ качества пшеничной муки целевого назначения [Текст] / Д. А. Жигунов, О. С. Волошенко, И. В. Брославцева // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 3. - С. 41-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Волошенко, О.С.; Брославцева, И.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Билык , Е. А.
    Способы хранения свежести хлебобулочных изделий из пшеничной муки [Текст] / Е. А. Билык , Е. Ф. Халикова, В. В. Малиновский, О. Ю. Шабельник // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 3. - С. 52-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Халикова, Е.Ф.; Малиновский, В.В.; Шабельник, О.Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Карабиньош, С.
    Пекарю - пекарево. Мини-пекарни: рынок, техническое обслуживание и ремонт [Текст] / С. Карабиньош, А. Новицкий // Зерно. - 2013. - № 6. - С. 128-134
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Новицкий, А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Просяник, А. В.
    Сушіння зерна. Коротко про головне [Текст] / А. В. Просяник, С. М. Ткаченко // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 10. - С. 28-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Механізація сільського господарства--Машини для сушіння


Доп.точки доступа:
Ткаченко, С.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Зер


    Чорнолата, Л. Інститут кормів і сільського господарства Поділля НААН України (Вінниця).
    У нашому інституті дослідили амінокислотний склад клейковинного білка пшениці вирощеної в різних регіонах України [Текст] / Л. Чорнолата, С. Лихач, Н. Бугайова ; Інститут кормів і сільського господарства Поділля НААН України (Вінниця) // Зерно і хліб. - 2014. - № 2. - С. 26-28
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія


Доп.точки доступа:
Лихач, С.; Бугайова, Н.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)