05
Зер


    Моргун, В.
    Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням відзначається високою збалансованістю амінокислотного складу й низькою калорійністю порівняно з обдирним [Текст] : библиография / В. Моргун, Л. Ковтун // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 28-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ковтун, Л.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Зер


    Наливайко, Н.
    Автоматичне зволоження збіжжя на млинзаводах дає ряд переваг [Текст] : библиография / Н. Наливайко // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Зер


    Снєжкін, Ю.
    Ще одна конструкція сушильної тунельної установки [Текст] : библиография / Ю. Снєжкін, Р. Шапар, Г. Воспітанніков // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 48
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Шапар, Р.; Воспітанніков, Г.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Agr


    Гузь, Михайло.
    Переробка зерна на борошно [Текст] : библиография / М. Гузь, В. Сиволапов, М. Мархонь, В. Марченко // Agroexpert. - 2019. - №1. - С. 58-61.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Борошномельне виробництво


Доп.точки доступа:
Сиволапов, Володимир; Мархонь, Михайло; Марченко , Віктор
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)