Зер Моргун, В. Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням відзначається високою збалансованістю амінокислотного складу й низькою калорійністю порівняно з обдирним [Текст] : библиография / В. Моргун, Л. Ковтун> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 28-29
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ковтун, Л. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) |
Зер Наливайко, Н. Автоматичне зволоження збіжжя на млинзаводах дає ряд переваг [Текст] : библиография / Н. Наливайко> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 30
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) |
Зер Снєжкін, Ю. Ще одна конструкція сушильної тунельної установки [Текст] : библиография / Ю. Снєжкін, Р. Шапар, Г. Воспітанніков> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 48
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Шапар, Р.; Воспітанніков, Г. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) |
Agr Гузь, Михайло. Переробка зерна на борошно [Текст] : библиография / М. Гузь, В. Сиволапов, М. Мархонь, В. Марченко > // Agroexpert. - 2019. - №1. - С. 58-61.
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Борошномельне виробництво Доп.точки доступа: Сиволапов, Володимир; Мархонь, Михайло; Марченко , Віктор Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |