Про 05 / Про-Ф-12 Чистота питьевой воды [Текст] : библиография> // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №9. - С. 70, 72
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Богомолова, В. Применение композиции полисахаридов в технологии рыбных консервов в желе [Текст] : библиография / В. Богомолова, А. Виннов> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 24-25
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів Доп.точки доступа: Виннов, А. Свободных экз. нет |
Хра Кунилова, Т. М. Анализ существующих типов оборудования и технология сушки [Текст] / Т. М. Кунилова> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 2. - С. 32-35
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Мяс Крылова, В. Б. Перспективы использования молочно-белковой смеси "Милана-100" при производстве консервов [Текст] / В. Б. Крылова, Т. В. Густова, В. Г. Копылова> // Мясная индустрия. - 2011. - № 11. - С. 31-33
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів Доп.точки доступа: Густова, Т. В.; Копылова, В. Г. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Шпачук, Л. Адгезійні властивості згущених варених молочних консервів з глюкозно-фруктозними сиропами [Текст] / Л. Шпачук, В. Гуць> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 6. - С. 22-24.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Гуць, В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Маевская, Т. Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей [Текст] / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №2. - С. 6-9.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Виннов, А.; Манк, В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Пешук, Л. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого [Текст] / Л. Пешук> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №2. - С. 10-13.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Пешук, Л. Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу [Текст] / Л. Пешук> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №21. - С. 28-31.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Док Запорожский, А. А. Низкотемпературная сушка рыбного сырья [Текст] / А.А. Запорожский, Г.И. Касьянов> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2008. - № 1. - С. 55-57
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Касьянов, Г.И. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Голембовська, Н. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Доп.точки доступа: Саленко, Т.; Лебська, Т. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Тва Голембовская, Н. Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] : библиография / Н. Голембовская, Т. Лебська> // Тваринництво України. - 2016. - 11/12. - С. 38-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування риби. Консервні рибопродукти Кл.слова (ненормированные): харчова цінність Аннотация: Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності просноводних риб - коропа і товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції. Доп.точки доступа: Лебська, Т. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Зер Карабиньош, Сергій. Зберігаймо, бо овочі того варті! [Текст] : библиография / С. Карабиньош, А. Новицький , М. Карабиньош> // Зерно. - 2018. - № 1. - С. 278-281.
Рубрики: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва Доп.точки доступа: Новицький , Андрій; Карабиньош, Майя Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |