05
Про
05 / Про-Ф-12


   
    Чистота питьевой воды [Текст] : библиография // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №9. - С. 70, 72
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Богомолова, В.
    Применение композиции полисахаридов в технологии рыбных консервов в желе [Текст] : библиография / В. Богомолова, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 24-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Виннов, А.
Свободных экз. нет

05
Хра


    Кунилова, Т. М.
    Анализ существующих типов оборудования и технология сушки [Текст] / Т. М. Кунилова // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 2. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Мяс


    Крылова, В. Б.
    Перспективы использования молочно-белковой смеси "Милана-100" при производстве консервов [Текст] / В. Б. Крылова, Т. В. Густова, В. Г. Копылова // Мясная индустрия. - 2011. - № 11. - С. 31-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Густова, Т. В.; Копылова, В. Г.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Шпачук, Л.
    Адгезійні властивості згущених варених молочних консервів з глюкозно-фруктозними сиропами [Текст] / Л. Шпачук, В. Гуць // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 6. - С. 22-24.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Гуць, В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Маевская, Т.
    Реологические свойства рыбных гелей на основе промытых фаршей [Текст] / Т. Маевская, А. Виннов, В. Манк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №2. - С. 6-9.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Виннов, А.; Манк, В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Пешук, Л.
    Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого [Текст] / Л. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №2. - С. 10-13.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Пешук, Л.
    Синбіотики у технології ферментованого рибного фаршу [Текст] / Л. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - №21. - С. 28-31.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Док


    Запорожский, А. А.
    Низкотемпературная сушка рыбного сырья [Текст] / А.А. Запорожский, Г.И. Касьянов // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2008. - № 1. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Касьянов, Г.И.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Про


    Голембовська, Н.
    Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Саленко, Т.; Лебська, Т.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Тва


    Голембовская, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] : библиография / Н. Голембовская, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - 11/12. - С. 38-43. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування риби. Консервні рибопродукти
Кл.слова (ненормированные):
харчова цінність
Аннотация: Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності просноводних риб - коропа і товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Зер


    Карабиньош, Сергій.
    Зберігаймо, бо овочі того варті! [Текст] : библиография / С. Карабиньош, А. Новицький , М. Карабиньош // Зерно. - 2018. - № 1. - С. 278-281.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Новицький , Андрій; Карабиньош, Майя
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)