Хер Іванова, І. Є. Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Л. А. Покопцева, Т. В. Герасько, С. В. Долгова> // Таврійський науковий вісник. - 2014. - Вип. 88. - С. 104-115. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво Кл.слова (ненормированные): цільова функція Аннотация: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності 6-ти районованих сортів черешні пізнього строку достигання (Мелітопольська чорна, Міраж, Оріон, Празднічна, Сюрприз, Космічна), які вирощені в умовах південного Степу України до заморожування та зберігання при низьких температурах методом багатокритеріальної оптимізації. Доп.точки доступа: Покопцева, Л. А.; Герасько, Т. В.; Долгова, С.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Тав Іванова, І. Є. Сортодослідження плодів пізнього строку достигання на придатність до заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, Ю. П. Пащенко, О. А. Єременко> // Таврійський науковий вісник. - 2017. - Вип. 98 : Сільськогосподарські науки. - С. 71-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Переробка овочів та фруктів Доп.точки доступа: Білоус, Е. С.; Пащенко, Ю. П.; Єременко, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Тав Іванова, І. Є. Багатокритеріальна оптимізація показників якості плодів черешні української селекції при заморожуванні та зберіганні [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, Л. А. Покопцева, О. А. Єременко> // Таврійський науковий вісник. - 2017. - Вип. 98 : Сільськогосподарські науки. - С. 76-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Переробка овочів та фруктів Доп.точки доступа: Білоус, Е. С.; Покопцева, Л. А.; Єременко, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Іванова, І. Є. Сортові особливості накопичення фенольних речовин у плодах черешні в умовах Південного Степу України [Текст] / І. Є. Іванова, М. Є. Сердюк, Т. М. Тимощук> // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 7. - С. 32-39. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Плодівництво--Селекція Кл.слова (ненормированные): Р-активні речовини фенольної природи -- помологічний сорт -- варіабельність Аннотация: Обгрунтовано частку впливу стресових погодних умов і сортових особливостей на процес формування фонду фенольних речовин у плодах черешні. Доп.точки доступа: Сердюк, М. Є.; Тимощук, Т. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Pla Іванова, І. Є. Динаміка середньої маси плоду та співвідношення кісточки до мякоті в плодах черешні, що вирощені в умовах півдня степової зони України [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, М. Є. Сердюк [и др.]> // Plant and Soil Science. - 2022. - Vol 13, № 2. - С. 27-37. - стаття англійською мовою
Рубрики: Плодівництво--Кісточкові культури Кл.слова (ненормированные): стиглість -- регресійний аналіз -- маса кісточки Доп.точки доступа: Сердюк, М. Є.; Тимощук, Т. М.; Гаврилюк, О. С.; Тонха, В. О. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |