Віс Жукова, Я. Ф. Особливості жирнокислотного складу молока кіз [Текст] : библиография / Я. Ф. Жукова, Г. Ф. Насирова, О. В. Бондарчук, О. А. Захандревич> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №6. - С. 59-62
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Насирова, Г.Ф.; Бондарчук, О.В.; Захандревич, О.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Віс Бондарчук, О. В. Технологічні аспекти забезпечення якості кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук, О. В. Король, А. І. Савчук> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 6. - С. 70-71
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Король, О. В.; Савчук, А. І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Бондарчук, О. В. Особливості формування якісних показників закваски для кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук> // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 11. - С. 51-54
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |