05
Віс


    Жукова, Я. Ф.
    Особливості жирнокислотного складу молока кіз [Текст] : библиография / Я. Ф. Жукова, Г. Ф. Насирова, О. В. Бондарчук, О. А. Захандревич // Вісник аграрної науки. - 2009. - №6. - С. 59-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Насирова, Г.Ф.; Бондарчук, О.В.; Захандревич, О.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Віс


    Бондарчук, О. В.
    Технологічні аспекти забезпечення якості кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук, О. В. Король, А. І. Савчук // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 6. - С. 70-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Король, О. В.; Савчук, А. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Бондарчук, О. В.
    Особливості формування якісних показників закваски для кисловершкового масла [Текст] / О. В. Бондарчук // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 11. - С. 51-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)