Суч Отченашко, В. В. М'ясні якості курчат-бройлерів за різних рівнів енергетичного живлення [Текст] / В. В. Отченашко, С. В. Боярчук> // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 2. - С. 20-24.
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти Доп.точки доступа: Боярчук, С.В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Суч Боярчук, С. В. Енергетична поживність білкових кормів для курчат-бройлерів [Текст] / С. В. Боярчук> // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 20-27
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Нац Боярчук, С. В. Споживання корму та перетравність поживних речовин курчатами-бройлерами з використанням комбікормів із різним рівнем обмінної енергії [Текст] : библиография / С. В. Боярчук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 205. - С. 42-52. - Библиогр.: с. 20-52
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Годівля тварин і птиці Аннотация: Середноодобове споживання комбікорму у піддослідною птицею з віком зростає і безпосередньо залежить від вмісту обмінної енергії у ньому. Экземпляры всего: 4 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1) |
Нац Боярчук, С. В. Оптимізація забезпечення кормами бджолиних сімей [Текст] : библиография / С. В. Боярчук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 223. - С. 57-64. - Библиогр.: с. 63-64
Рубрики: Бджільництво Аннотация: Проаналізовано результати наукових досліджень, які стосуються забезпечення, поліпшення та раціонального використання природних джерел корму для медоносних бджіл. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |