Віс Проценко, Л. В. Вплив окиснення гірких речовин хмелю на якість пива [Текст] : библиография / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, В. І. Бармакова> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 64-67
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Венгер, О.О.; Бармакова, В.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Венгер, О. О. Вплив зміни індексу окислення хмелю на якість пива [Текст] : библиография / О. О. Венгер> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип.132. - С. 281-284
Рубрики: Рослинництво--Якість |
Віс Проценко, Л. В. Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 63-66
Рубрики: Мікробіологічна промисловість Доп.точки доступа: Венгер, О. О.; Мелетьєв, А. Є.; Дерій, О. І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Проценко, Л. В. Зернові екстракти-альтернативні замінники солоду у пивоварінні [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. В. Бобер> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 226-230
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Доп.точки доступа: Венгер, О.О.; Бобер, А.В. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Венгер, О. О. Дослідження вмісту ксантогумолу в шишках хмелю сортів вітчизняної селекції вирощених в умовах Полісся [Текст] / О. О. Венгер> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 109-113. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Рослинництво--Збуджуючі і наркотичні рослини--Хміль Кл.слова (ненормированные): якість Аннотация: Предсталено результати досліджень вмісту пренільованого флавоноіду - ксантогумолу - у шишках хмелю сортів вітчизняної селекції вирощених в умовах Полісся. Экземпляры всего: 10 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) |
Нац Бобер, А. В. Дослідження вмісту та складу гірких речовин у гранулах хмелю тип 90 після тривалого зберігання їх у вакуумній упаковці та середовищі СО2 за температури О-+2 С [Текст] : библиография / А. В. Бобер, О. О. Венгер> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 237-241. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння Кл.слова (ненормированные): ароматичні та гіркі сорти Аннотация: Наведено результати досліджень вмісту та складу гірких речовин у гранулах хмелю тип 90 після 10 років їх зберігання у вакуумній упаковці та середовищі СО2 за t 0-+2 С. Доп.точки доступа: Венгер, О. О. Экземпляры всего: 10 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) |
Біо Бобер, А. В. Ресурсний потенціал районованих в Україні сортів хмелю та їх конкурентноспроможність [Текст] : библиография / А. В. Бобер, Г. І. Подпрятов , В. А. Колтунов, О. О. Венгер> // Біоресурси і природокористування. - 2015. - Т. 7, № 1/2. - С. 80-91. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Рослинництво--Агротехніка Аннотация: Представлены результаты комплексной оценки ароматических и горьких сортов хмеля разных групп зрелости по хозяйственным и товароведческим показателям. Доп.точки доступа: Подпрятов , Г. І.; Колтунов, В.А.; Венгер, О.О. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Нац Бобер, А. В. Дослідження показників безпеки пшеничного хліба виготовленого на хмельовому відварі [Текст] : библиография / А. В. Бобер, О. О. Венгер, І. О. Пасічник, Т. П. Гринюк> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету : Серія: Агрономія. - 2013. - Вип. 183, ч.2. - С. 253-258.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Венгер, О.О.; Пасічник, І.О.; Гринюк, Т. П. Экземпляры всего: 7 НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3) Свободны: НФ (2), ЧЗН (2), ЧЗ-4 (3) |