Про Веретинська, І. Модельні композиції котлет із використання насіння льону [Текст] / І. Веретинська, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 21-24
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Слободянюк, Н. М. Актуальність використання насіння льону у технології січених напівфабрикатів [Текст] / Н. М. Слободянюк, І. А. Веретинська> // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 19-20.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Переробка і зберігання продукції Доп.точки доступа: Веретинська, І.А. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Веретинська, І. Удосконалення технології дієтичних напівфабрикатів із використанням насіння льону [Текст] : библиография / І. Веретинська, Н. Голембовська> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 23-27. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Напівфабрикати Кл.слова (ненормированные): січені напівфабрикати -- модельні композиції -- насіння льону -- жирова сировина Аннотация: Встановлено, що фізико-хімічні показники модельних композицій котлет з використанням насіння льону в кількості 5% сприяє підвищенню вологоутримуючої здатності, внаслідок чого поліпшується консистенція та соковитість виробів. Доп.точки доступа: Голембовська, Н. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |