05
Про


    Веретинська, І.
    Модельні композиції котлет із використання насіння льону [Текст] / І. Веретинська, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 21-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Слободянюк, Н. М.
    Актуальність використання насіння льону у технології січених напівфабрикатів [Текст] / Н. М. Слободянюк, І. А. Веретинська // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 19-20.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Переробка і зберігання продукції


Доп.точки доступа:
Веретинська, І.А.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Веретинська, І.
    Удосконалення технології дієтичних напівфабрикатів із використанням насіння льону [Текст] : библиография / І. Веретинська, Н. Голембовська // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 23-27. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормированные):
січені напівфабрикати -- модельні композиції -- насіння льону -- жирова сировина
Аннотация: Встановлено, що фізико-хімічні показники модельних композицій котлет з використанням насіння льону в кількості 5% сприяє підвищенню вологоутримуючої здатності, внаслідок чого поліпшується консистенція та соковитість виробів.


Доп.точки доступа:
Голембовська, Н.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)