Віс Войцехівська, Л. І. Вплив ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин на якість варених ковбас [Текст] : библиография / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк> // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 12. - С. 47-49
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Костюк, О.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Віс Войцехівська, Л. І. Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 7. - С. 61-62
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти Доп.точки доступа: Костюк, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Лизова, В. Ю. Застосуваня вуглеводів у технології ферментованих ковбас [Текст] / В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 10. - С. 54-57
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Войцехівська, Л. І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Войцехівська, Л. І. Кунжутна жирна олія - природний антиоксидант [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 65-66
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія Доп.точки доступа: Костюк, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Борсолюк, Л. М. Дослідження жирнокислотного складу м"ясних паштетів та їх стійкості до окислення [Текст] : библиография / Л. М. Борсолюк, С. Б. Вербицький, Л. І. Войцехівська, Т. В. Шелкова> // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 8. - С. 67-72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукція тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Вербицький, С. Б.; Войцехівська, Л.І.; Шелкова, Т. В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободных экз. нет |
В 65 Войцехівська, Л. І. Дослідження нетрадиційної сировини рослинного походження для функціональних м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. І. Войцехівська, С. П. Вербицький [и др.]> // Вісник аграрної науки. - 2022. - С. 67-73. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Кл.слова (ненормированные): борошно гарбузове -- горхове -- кмину чорного -- хімічний склад Аннотация: Визначити фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники борошна конопляного, гарбузового, кмину чорного Доп.точки доступа: Вербицький, С. П.; Франко, О. В.; Недорізанюк, Л.; Шелкова, Т. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |