05
Віс


    Войцехівська, Л. І.
    Вплив ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин на якість варених ковбас [Текст] : библиография / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 12. - С. 47-49
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Костюк, О.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Віс


    Войцехівська, Л. І.
    Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 7. - С. 61-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Костюк, О. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Застосуваня вуглеводів у технології ферментованих ковбас [Текст] / В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 10. - С. 54-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівська, Л. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Войцехівська, Л. І.
    Кунжутна жирна олія - природний антиоксидант [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 65-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія


Доп.точки доступа:
Костюк, О. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Борсолюк, Л. М.
    Дослідження жирнокислотного складу м"ясних паштетів та їх стійкості до окислення [Текст] : библиография / Л. М. Борсолюк, С. Б. Вербицький, Л. І. Войцехівська, Т. В. Шелкова // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 8. - С. 67-72. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукція тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Вербицький, С. Б.; Войцехівська, Л.І.; Шелкова, Т. В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободных экз. нет

05
В 65


    Войцехівська, Л. І.
    Дослідження нетрадиційної сировини рослинного походження для функціональних м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. І. Войцехівська, С. П. Вербицький [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2022. - С. 67-73. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції
Кл.слова (ненормированные):
борошно гарбузове -- горхове -- кмину чорного -- хімічний склад
Аннотация: Визначити фізико- хімічні та функціонально-технологічні показники борошна конопляного, гарбузового, кмину чорного


Доп.точки доступа:
Вербицький, С. П.; Франко, О. В.; Недорізанюк, Л.; Шелкова, Т. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)