05
Про


    Голембовська, Н.
    Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову [Текст] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 11-15.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Голембовська, Н.
    Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Саленко, Т.; Лебська, Т.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Про


    Голембовська, Н.
    Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст] : библиография / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 21-27.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Гончарук, А.; Лебська, Т.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Про


    Голембовська, Н.
    Удосконалення технології паштетів рибних в включенням нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 40-43. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Добавки


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Про


    Голембовська, Н.
    Січені рибні напівфабрикати з додаванням нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Н. Голембовська // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 4. - С. 14-18. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Веретинська, І.
    Удосконалення технології дієтичних напівфабрикатів із використанням насіння льону [Текст] : библиография / І. Веретинська, Н. Голембовська // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 23-27. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Напівфабрикати
Кл.слова (ненормированные):
січені напівфабрикати -- модельні композиції -- насіння льону -- жирова сировина
Аннотация: Встановлено, що фізико-хімічні показники модельних композицій котлет з використанням насіння льону в кількості 5% сприяє підвищенню вологоутримуючої здатності, внаслідок чого поліпшується консистенція та соковитість виробів.


Доп.точки доступа:
Голембовська, Н.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)