Про Голембовська, Н. Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову [Текст] / Н. Голембовська, Т. Лебська> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 11-15.
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти Доп.точки доступа: Лебська, Т. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Голембовська, Н. Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти Доп.точки доступа: Саленко, Т.; Лебська, Т. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Про Голембовська, Н. Використання прісноводної риби у складі пресервів [Текст] : библиография / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 21-27.
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти Доп.точки доступа: Гончарук, А.; Лебська, Т. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) |
Про Голембовська, Н. Удосконалення технології паштетів рибних в включенням нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 40-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Добавки Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Про Голембовська, Н. Січені рибні напівфабрикати з додаванням нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Н. Голембовська> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 4. - С. 14-18. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Веретинська, І. Удосконалення технології дієтичних напівфабрикатів із використанням насіння льону [Текст] : библиография / І. Веретинська, Н. Голембовська> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 5. - С. 23-27. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Напівфабрикати Кл.слова (ненормированные): січені напівфабрикати -- модельні композиції -- насіння льону -- жирова сировина Аннотация: Встановлено, що фізико-хімічні показники модельних композицій котлет з використанням насіння льону в кількості 5% сприяє підвищенню вологоутримуючої здатності, внаслідок чого поліпшується консистенція та соковитість виробів. Доп.точки доступа: Голембовська, Н. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |