05
Зер


    Горбань, Н.
    За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів [Текст] : библиография / Н. Горбань // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)

05
Зер


   
    Популярно про крупи з пшениці, рису, проса, ячменю, вівса та інших зернових [Текст] / підгот. Н. Горбань // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 16-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
споживчі стандарти


Доп.точки доступа:
Горбань, Н. \підгот.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Горбань, Н.
    За якими ж ознаками визначають фузаріоз пшениці [Текст] / Н. Горбань // Зерно і хліб. - 2012. - № 2. - С. 19.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Захист рослин--Грибкові хвороби

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Горбань, Н.
    Волога в стійкій богарній агроекосистемі [Текст] / Н. Горбань // Зерно і хліб. - 2014. - № 3. - С. 44-46
УДК
РУБ 05
Рубрики: Землеробство--Агротехніка

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Зер


    Горбань, Н.
    Придивимося пильніше до хлібних жуків [Текст] / Н. Горбань // Зерно і хліб. - 2014. - № 3. - С. 80-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Захист рослин--Шкідники рослин

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)