Зер Горбань, Н. За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів [Текст] : библиография / Н. Горбань> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 32
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) |
Зер Популярно про крупи з пшениці, рису, проса, ячменю, вівса та інших зернових [Текст] / підгот. Н. Горбань> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 16-17
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна Кл.слова (ненормированные): споживчі стандарти Доп.точки доступа: Горбань, Н. \підгот.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Зер Горбань, Н. За якими ж ознаками визначають фузаріоз пшениці [Текст] / Н. Горбань> // Зерно і хліб. - 2012. - № 2. - С. 19.
Рубрики: Захист рослин--Грибкові хвороби Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Зер Горбань, Н. Волога в стійкій богарній агроекосистемі [Текст] / Н. Горбань> // Зерно і хліб. - 2014. - № 3. - С. 44-46
Рубрики: Землеробство--Агротехніка Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Зер Горбань, Н. Придивимося пильніше до хлібних жуків [Текст] / Н. Горбань> // Зерно і хліб. - 2014. - № 3. - С. 80-81
Рубрики: Захист рослин--Шкідники рослин Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |