Нац Деркач, А. М. Ефективність автоматизації бухгалтерського обліку в окремих фермерських господарствах [Текст] : библиография / А. М. Деркач> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2007. Вип.111. - С. 357-361
Рубрики: Бухгалтерський облік |
Нац Деркач, А. М. Параметри вибору форми ведення обліку в приватних підприємствах АПК [Текст] / А.М. Деркач> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип.82. - С. 91-94
Рубрики: Бухгалтерський облік Экземпляры всего: 5 ЧЗ-4 (1), Ф-10 (2), НФ (2) Свободны: ЧЗ-4 (1), Ф-10 (2), НФ (2) |
Хра Стадник, І. Я. Обґрунтування побудови досконалості машин із валковими робочими органами [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, А. В. Деркач> // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 2. - С. 47-50
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція--Машини та обладнання Доп.точки доступа: Деркач, А.В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Хра Гаврилко, П. П. Обґрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами [Текст] : библиография / П. П. Гаврилко, А. В. Деркач, І. Я. Стадник> // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 2. - С. 34-38.
Рубрики: Зберігання і переробка зерна Доп.точки доступа: Деркач, А.В.; Стадник, І.Я. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Про Деркач, А. Методика визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів [Текст] : библиография / А. Деркач, І. Стадник, С. Сухенко, В. П. Василів> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання Доп.точки доступа: Стадник, І.; Сухенко, С.; Василів, В. П. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Про Лісовська, Т. Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування [Текст] : библиография / Т. Лісовська, А. Деркач [и др.]> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 40-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Кондитерські вироби Кл.слова (ненормированные): безглютенові вироби -- целіакія Аннотация: Обгрунтовано ефектиність використання екструдованого кукурудзяного борошна у технології виготовлення пшенично-кукурудзяного бісквітного напівфабрикату та бубличних виробів. Доп.точки доступа: Деркач, А.; Стадник, І.; Сухенко , Ю.; Василів, В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |