06
Нац


    Деркач, А. М.
    Ефективність автоматизації бухгалтерського обліку в окремих фермерських господарствах [Текст] : библиография / А. М. Деркач // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2007. Вип.111. - С. 357-361
УДК
РУБ 06
Рубрики: Бухгалтерський облік


06
Нац


    Деркач, А. М.
    Параметри вибору форми ведення обліку в приватних підприємствах АПК [Текст] / А.М. Деркач // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип.82. - С. 91-94
УДК
РУБ 06
Рубрики: Бухгалтерський облік

Экземпляры всего: 5
ЧЗ-4 (1), Ф-10 (2), НФ (2)
Свободны: ЧЗ-4 (1), Ф-10 (2), НФ (2)

05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Обґрунтування побудови досконалості машин із валковими робочими органами [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, А. В. Деркач // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 2. - С. 47-50
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція--Машини та обладнання


Доп.точки доступа:
Деркач, А.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Хра


    Гаврилко, П. П.
    Обґрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами [Текст] : библиография / П. П. Гаврилко, А. В. Деркач, І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 2. - С. 34-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна


Доп.точки доступа:
Деркач, А.В.; Стадник, І.Я.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Про


    Деркач, А.
    Методика визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів [Текст] : библиография / А. Деркач, І. Стадник, С. Сухенко, В. П. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Стадник, І.; Сухенко, С.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Про


    Лісовська, Т.
    Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування [Текст] : библиография / Т. Лісовська, А. Деркач [и др.] // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 40-43. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Кондитерські вироби
Кл.слова (ненормированные):
безглютенові вироби -- целіакія
Аннотация: Обгрунтовано ефектиність використання екструдованого кукурудзяного борошна у технології виготовлення пшенично-кукурудзяного бісквітного напівфабрикату та бубличних виробів.


Доп.точки доступа:
Деркач, А.; Стадник, І.; Сухенко , Ю.; Василів, В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)