06
Ума


    Токар, А. Ю.
    Оцінка якості плодів актинідії для продуктів функціонального харчування [Текст] / А. Ю. Токар, К. В. Калайда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 151-157
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Калайда, К.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

06
Ума


    Калайда, К. В.
    Формування хімічного складу плодів актинідії за різних погодніх умов [Текст] / К. В. Калайда // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 110-114
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Малопоширені культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Ово


    Калайда, К. В.
    Ентальпія плодів перцю та швидкість зниження їх температури [Текст] : библиография / К. В. Калайда, В. А. Колкунов // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 108-113
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Перець
Кл.слова (ненормированные):
швидкість охолодження


Доп.точки доступа:
Колкунов, В. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)