Ума Токар, А. Ю. Оцінка якості плодів актинідії для продуктів функціонального харчування [Текст] / А. Ю. Токар, К. В. Калайда> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 151-157
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво Доп.точки доступа: Калайда, К.В. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ума Калайда, К. В. Формування хімічного складу плодів актинідії за різних погодніх умов [Текст] / К. В. Калайда> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 110-114
Рубрики: Плодівництво--Малопоширені культури Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ово Калайда, К. В. Ентальпія плодів перцю та швидкість зниження їх температури [Текст] : библиография / К. В. Калайда, В. А. Колкунов> // Овочівництво і баштанництво. - 2017. - Вип. 63. - С. 108-113
Рубрики: Овочівництво--Перець Кл.слова (ненормированные): швидкість охолодження Доп.точки доступа: Колкунов, В. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |