Wor Кватирка, О. Реторт-пакети - нетрадиційна упаковка для консервів [Текст] : библиография / О. Кватирка> // World Meat Technologies. - 2010. - №10. - С. 92-95
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Зберігання та переробка продукції Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Wor Кватирка, О. Клітковина: особливості використання харчових волокон у м'ясній промисловості [Текст] : библиография / О. Кватирка> // World Meat Technologies. - 2010. - №11. - С. 28-32
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
М'яс Кватирка, О. Дріжджові екстракти для створення гармонійного смаку м'ясних продуктів [Текст] / О. Кватирка> // World Meat Technologies : М'ясні технології світу. - 2011. - №3. - С. 36-38
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
М'яс Кватирка, О. Мікробіологічний скринінг-метод для визначення наявності антибіотиків у м'ясі [Текст] / О. Кватирка> // World Meat Technologies. - 2011. - №4. - С. 18-20
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
М'яс Кватирка, О. Імітаційний шпик-достойна заміна натуральної сировини для м'ясних продуктів [Текст] / О. Кватирка> // World Meat Technologies. - 2011. - №7. - С. 12-14
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
М'яс Кватирка, О. Особливості хімічних змін в жирах та їх вплив на якість кінцевих продуктів [Текст] / О. Кватирка> // World Meat Technologies. - 2011. - №7. - С. 31-33
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
М'яс Кватирка, О. Особливості використання свинячої шкірки [Текст] / О. Кватирка> // World Meat Technologies. - 2011. - №8. - С. 22-24
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |