05
Мяс


    Осадчук, И. В.
    Главная цель системы управления качеством-рентабельность [Текст] : библиография / И. В. Осадчук, А. В. Задорожный, С. Н. Кудашев // Мясное дело . - 2009. - №3. - С. 26-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Задорожный, А.В.; Кудашев, С.Н.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Мол


    Тітлов, О. С.
    Розробка охолоджувального комплексу на основі екологічно безпечних робочих тіл [Текст] / О. С. Тітлов, С. М. Петушенко, С. М. Кудашев // Молочное дело. - 2011. - №1. - С. 18-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Петушенко, С.М.; Кудашев, С.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Мяс


    Тітлов, О. С.
    Розробка охолоджувального комплексу на основі екологічно безпечних робочих тіл [Текст] / О. С. Тітлов, С. М. Петушенко, С. М. Кудашев // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Обладнання


Доп.точки доступа:
Петушенко, С.М.; Кудашев, С.М.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)

05
Мол


    Кудашев, С. М.
    Поліпшення санітарно-гігієнічних показників якості молока та молочних продуктів при застосуванні озонових технологій [Текст] / С. М. Кудашев, Т. Д. Пушкар, Н. С. Новицька // Молочное дело. - 2011. - №2. - С. 8-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Санітарія та гігієна


Доп.точки доступа:
Пушкар, Т.Д.; Новицька, Н.С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Мяс


    Кудашев, С. М.
    Інноваційні технології для м'ясної промисловості [Текст] / С. М. Кудашев, Т. Д. Пушкар, Н. С. Новицька // Мясное дело . - 2011. - №7. - С. 28-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Пушкар, Т.Д.; Новицька, Н.С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Зер


    Кудашев, С.
    Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія
Кл.слова (ненормированные):
зерно -- замочування -- заморожування


Доп.точки доступа:
Лукіна, Г.; Пушкар, Т.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Ком


    Левицкий , А.
    Пребиотики из разных видов сырья [Текст] / А. Левицкий , С. Кудашев, И. Чайка // Кормопроизводство. - 2006. - №8. - С. 86
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин і птиці


Доп.точки доступа:
Кудашев, С.; Чайка, И.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Станкевич, Г.
    Пошкоджене зерно - не вирок [Текст] : библиография / Г. Станкевич, Ю. Сухенко [и др.] // Пропозиція. - 2016. - № 10 : Спецвипуск журналу. - С. 13-15.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Комахи-шкідники


Доп.точки доступа:
Сухенко , Ю.; Василів, В.; Бабков, А.; Кудашев, С.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)