05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Традиційні та сучасні принципи використання речовин природного походження для виробництва високоякісних м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2010. - №11. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Інноваційне сприяння розвитку підприємств [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Гужвинська, С.
    Захисне середовище для ліофолізації молочнокислих бактерій [Текст] / С. Гужвинська, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 13-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Фармакологія
   Тваринництво--Кормові продукти--Кормові добавки



Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда, Б. І. Леонова, О. О. Корнієвська // Мясное дело . - 2011. - № 10. - С. 12-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Перехейда, М. Ф.; Леонова, Б. І.; Корнієвська, О. О.
Экземпляры всего: 2
Ф-4 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1), ЧЗ-4 (1)

05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Активовані водні середовища у технології м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 22-26.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Інноваційні технологічні рішення виробництві варених ковбас [Текст] / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 13-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Гармаш, О.; Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Динаміка зміни фізико-хімічних властивостей багатокомпонентних розсолів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 9-12.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Б. І. Леонова, Н. М. Нагорна // Мясное дело . - 2012. - № 6/7. - С. 8-10.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.; Нагорна, Н.М.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Усов, Д.
    Альтернативні прийоми в технології переробки м'яса [Текст] / Д. Усов, О. Панасюк, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 6. - С. 19-21.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Панасюк, О.; Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Властивості електроактивованих водних розчинів для м'ясної промисловості [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, О. М. Гармаш // Мясное дело . - 2012. - № 11/12. - С. 20-22
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б. І.; Гармаш, О. М.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Проблеми йододефіциту в Україні: сучасний стан та шляхи вирішення [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2013. - № 1. - С. 30-31
УДК
РУБ 05
Рубрики: Медицина--Гігієна харчування


Доп.точки доступа:
Леонова, Б. І.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Мельничук, С.
    Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів [Текст] / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 17-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко , Л.; Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л.
    Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова [и др.] // Мясное дело . - 2013. - № 7. - С. 27-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.; Грек, Д.; Гаврилюк, О.; Головін, О. ; Козка, М.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Эффективность катализа образования изопептидных связей препаратами трансглутаминазы [Текст] / Л. Баль-Прилипко , А. Виннов [и др.] // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 6-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Виннов, А.; Леонова, Б.; Гармаш, А.; Александров, Р.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2014. - № 2. - С. 10-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б. І.
Экземпляры всего: 2
Ф-12 (2)
Свободны: Ф-12 (2)

05
Мяс


    Леонова, Б. И.
    Индустрия пищевых ингредиентов: ориентир на инновации [Текст] / Б. И. Леонова // Мясное дело. - 2014. - № 3/4. - С. 32-33.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Гігієна харчування--Спеції

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Леонова, Б.
    Мікрофлора бактеріальних препаратів під впливом активних водних систем [Текст] / Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 11-14. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарна мікробіологія--Фармакологія
Аннотация: Представлено результати досліджень впливу сумішей водних систем та біологічно активних інгредієнтів на ріст і розвиток молочнокислих і денітрифікуючих мікроорганізмів.

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Леонова, Б.
    М'ясна сировина під дією молочнокислих бактерій [Текст] : библиография / Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 7-10. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
електроактивація -- якість -- безпечність
Аннотация: Висвітлено результати етапу компексних досліджень щодо вивчення особливості біохімічних змін та мікробіологічної стабільності м'яної сировини в процесі посолу під дією бактеріального препарату, до складу якого входять молочнокислі бактерії роду Lactobacillus sakei.

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Біотехнологія
Аннотация: Представлено результати комплексних досліджень щодо технічних параметрів сучасної біотехнології вариених ковбас із застосуванням біологічно активних інгредієнтів та бактеріальних препаратів на основі молочних і денітрифікуючих мікроорганізмів.


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)