Мяс Баль-Прилипко, Л. В. Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Леонова, Б.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Мяс Баль-Прилипко, Л. В. Традиційні та сучасні принципи використання речовин природного походження для виробництва високоякісних м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2010. - №11. - С. 32-35
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Леонова, Б.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Про Баль-Прилипко, Л. Інноваційне сприяння розвитку підприємств [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
Рубрики: Економіка Доп.точки доступа: Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Гужвинська, С. Захисне середовище для ліофолізації молочнокислих бактерій [Текст] / С. Гужвинська, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 13-16
Рубрики: Ветеринарія--Фармакологія Тваринництво--Кормові продукти--Кормові добавки Доп.точки доступа: Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Баль-Прилипко, Л. В. Перспективні способи пролонгації терміну зберігання м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда, Б. І. Леонова, О. О. Корнієвська> // Мясное дело . - 2011. - № 10. - С. 12-14
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Перехейда, М. Ф.; Леонова, Б. І.; Корнієвська, О. О. Экземпляры всего: 2 Ф-4 (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: Ф-4 (1), ЧЗ-4 (1) |
Про Баль-Прилипко, Л. Активовані водні середовища у технології м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 22-26.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Баль-Прилипко, Л. Інноваційні технологічні рішення виробництві варених ковбас [Текст] / Л. Баль-Прилипко, О. Гармаш, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 13-16
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Гармаш, О.; Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Баль-Прилипко , Л. В. Динаміка зміни фізико-хімічних властивостей багатокомпонентних розсолів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 9-12.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Баль-Прилипко , Л. В. Сучасні технологічні особливості виробництва делікатесних м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Б. І. Леонова, Н. М. Нагорна> // Мясное дело . - 2012. - № 6/7. - С. 8-10.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Леонова, Б.І.; Нагорна, Н.М. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Усов, Д. Альтернативні прийоми в технології переробки м'яса [Текст] / Д. Усов, О. Панасюк, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 6. - С. 19-21.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Панасюк, О.; Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Баль-Прилипко, Л. В. Властивості електроактивованих водних розчинів для м'ясної промисловості [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова, О. М. Гармаш> // Мясное дело . - 2012. - № 11/12. - С. 20-22
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Леонова, Б. І.; Гармаш, О. М. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Баль-Прилипко , Л. В. Проблеми йододефіциту в Україні: сучасний стан та шляхи вирішення [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2013. - № 1. - С. 30-31
Рубрики: Медицина--Гігієна харчування Доп.точки доступа: Леонова, Б. І. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Мельничук, С. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів [Текст] / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 17-20
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти Доп.точки доступа: Баль-Прилипко , Л.; Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Баль-Прилипко , Л. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова [и др.]> // Мясное дело . - 2013. - № 7. - С. 27-29
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Леонова, Б.; Грек, Д.; Гаврилюк, О.; Головін, О. ; Козка, М. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Баль-Прилипко , Л. Эффективность катализа образования изопептидных связей препаратами трансглутаминазы [Текст] / Л. Баль-Прилипко , А. Виннов [и др.]> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 1. - С. 6-10
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів Доп.точки доступа: Виннов, А.; Леонова, Б.; Гармаш, А.; Александров, Р. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мяс Баль-Прилипко, Л. В. Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2014. - № 2. - С. 10-12
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Леонова, Б. І. Экземпляры всего: 2 Ф-12 (2) Свободны: Ф-12 (2) |
Мяс Леонова, Б. И. Индустрия пищевых ингредиентов: ориентир на инновации [Текст] / Б. И. Леонова> // Мясное дело. - 2014. - № 3/4. - С. 32-33.
Рубрики: Гігієна харчування--Спеції Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Леонова, Б. Мікрофлора бактеріальних препаратів під впливом активних водних систем [Текст] / Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 11-14. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарна мікробіологія--Фармакологія Аннотация: Представлено результати досліджень впливу сумішей водних систем та біологічно активних інгредієнтів на ріст і розвиток молочнокислих і денітрифікуючих мікроорганізмів. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Леонова, Б. М'ясна сировина під дією молочнокислих бактерій [Текст] : библиография / Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 7-10. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Кл.слова (ненормированные): електроактивація -- якість -- безпечність Аннотация: Висвітлено результати етапу компексних досліджень щодо вивчення особливості біохімічних змін та мікробіологічної стабільності м'яної сировини в процесі посолу під дією бактеріального препарату, до складу якого входять молочнокислі бактерії роду Lactobacillus sakei. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Баль-Прилипко , Л. Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 6. - С. 13-18.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Біотехнологія Аннотация: Представлено результати комплексних досліджень щодо технічних параметрів сучасної біотехнології вариених ковбас із застосуванням біологічно активних інгредієнтів та бактеріальних препаратів на основі молочних і денітрифікуючих мікроорганізмів. Доп.точки доступа: Леонова, Б. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |