Про Лозова, Т. Поліпшують вміст, підвищують поживність нетрадиційні компоненти у борошняних кондитерських виробах [Текст] / Т. Лозова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Про Лозова, Т. Натуральні антиоксиданти рослинного походження [Текст] / Т. Лозова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 5. - С. 44-45
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Борошняні кондитерські вироби--Кондитерські вироби Промисловість високомолекулярних речовин--Антиоксиданти. Консерванти. Стабілізатори Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) |
Про Давидович, О. Я. Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст] / О. Я. Давидович, Т. М. Лозова> // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 2. - С. 20-21
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Лозова, Т.М. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Хра Лозова, Т. М. Поліпшення споживчих властивостей кексів із використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман> // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 10. - С. 51-53.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Кондитерські вироби Доп.точки доступа: Сирохман, І.В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Хра Лозова, Т. М. Дослідження вмісту біологічно активних речовин у природних нетрадиційних видах сировини [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман> // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 7. - С. 70-72.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції Доп.точки доступа: Сирохман, І.В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Хра Лозова, Т. М. Нетрадиційна сировина в технології виробництва вафель із жировими начинками [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, М. К. Турчиняк > // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 9. - С. 36-38.
Рубрики: Технологія і процеси переробки зерна--Борошняні кондитерські вироби Доп.точки доступа: Турчиняк , М.К. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |