05
Про


    Лозова, Т.
    Поліпшують вміст, підвищують поживність нетрадиційні компоненти у борошняних кондитерських виробах [Текст] / Т. Лозова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Лозова, Т.
    Натуральні антиоксиданти рослинного походження [Текст] / Т. Лозова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 5. - С. 44-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Борошняні кондитерські вироби--Кондитерські вироби
   Промисловість високомолекулярних речовин--Антиоксиданти. Консерванти. Стабілізатори


Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Давидович, О. Я.
    Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст] / О. Я. Давидович, Т. М. Лозова // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 2. - С. 20-21
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Лозова, Т.М.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Хра


    Лозова, Т. М.
    Поліпшення споживчих властивостей кексів із використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 10. - С. 51-53.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Кондитерські вироби


Доп.точки доступа:
Сирохман, І.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Хра


    Лозова, Т. М.
    Дослідження вмісту біологічно активних речовин у природних нетрадиційних видах сировини [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 7. - С. 70-72.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції


Доп.точки доступа:
Сирохман, І.В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Хра


    Лозова, Т. М.
    Нетрадиційна сировина в технології виробництва вафель із жировими начинками [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, М. К. Турчиняк // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 9. - С. 36-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Технологія і процеси переробки зерна--Борошняні кондитерські вироби


Доп.точки доступа:
Турчиняк , М.К.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)