05
Віс


    Бєлінська, А. П.
    Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів [] / А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 192-196. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
незамінні амінокислоти -- полінасичені жирні кислоти


Доп.точки доступа:
Матвєєва, Т. В.; Папченко, В. Ю.; Бочкарев, С. В.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)

05
Віс


    Матвєєва, Т. В.
    Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, А. П. Бєлінська, О. В. Хареба // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 72-79. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Олійні культури
Кл.слова (ненормированные):
Шрот -- Амінокислоти -- СКОР -- Есенціальні речовини -- Харчові системи
Аннотация: Визначено біологічну цінність білків змодельованих харчових систем.


Доп.точки доступа:
Папченко, В. Ю.; Бєлінська, А. П.; Хареба, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Віс


    Матвєєва, Т. В.
    Дослідження властивостей комбінованих систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, О. В. Хареба // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 12. - С. 78-83. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
шрот -- вологість -- кислотність


Доп.точки доступа:
Папченко, В. Ю.; Хареба , О. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)