Віс Бєлінська, А. П. Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів [] / А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев> // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 192-196. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Кл.слова (ненормированные): незамінні амінокислоти -- полінасичені жирні кислоти Доп.точки доступа: Матвєєва, Т. В.; Папченко, В. Ю.; Бочкарев, С. В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Віс Матвєєва, Т. В. Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, А. П. Бєлінська, О. В. Хареба> // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 72-79. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Олійні культури Кл.слова (ненормированные): Шрот -- Амінокислоти -- СКОР -- Есенціальні речовини -- Харчові системи Аннотация: Визначено біологічну цінність білків змодельованих харчових систем. Доп.точки доступа: Папченко, В. Ю.; Бєлінська, А. П.; Хареба, О.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Матвєєва, Т. В. Дослідження властивостей комбінованих систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, О. В. Хареба > // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 12. - С. 78-83. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання і переробка зерна Кл.слова (ненормированные): шрот -- вологість -- кислотність Доп.точки доступа: Папченко, В. Ю.; Хареба , О. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |