05
Хра


    Ємельянова, Н. О.
    Промисловий апарат барабанного типу для виробництва солоду [Текст] : библиография / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, А. І. Українець // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 12. - С. 74-75
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Мукоїд, Р.М.; Українець, А.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Хра


    Ємельянова, Н. О.
    Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду [Текст] / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 62-63
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Мукоїд, Р.М.; Чумакова, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)

05
Хра


    Эмельянова, Н. О.
    Зміни хімічного складу солоду при його ферментації [Текст] / Н. О. Эмельянова, С. І. Потапенко, Р. М. Мукоїд // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 8. - С. 67-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Потапенко, С.І.; Мукоїд, Р.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Эмельянова, Н. О.
    Сировина для безглютенових харчових продуктів [Текст] / Н. О. Эмельянова, Р. М. Мукоїд, Л. О. Безсмертна, В. О. Скидан // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 12. - С. 62-64
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Мукоїд, Р.М.; Безсмертна, Л.О.; Скидан, В. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

05
Хра


    Кошова, В. М.
    Вплив плівчастості зерна рису на його здатність до проростання [Текст] : библиография / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд [и др.] // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 11. - С. 38-39.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зернові культури--Рис


Доп.точки доступа:
Мукоїд, Р.М.; Коберницька, А.О.; Поліщук, О.В.; Скидан, В. О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Біо


    Мукоїд, Р. М.
    Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини [Текст] : библиография / Р. М. Мукоїд, Є. І. Іванов, В. П. Василів // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 3/4. - С. 235-240.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво напоїв
Аннотация: Для того щоб витримувати високий ритм життя людина має бути максимально заабезпечена вітамінами таа мінеральними речовинами, тому актуальне дослідження рецептур та технологій квасів живого бродіння для створення комплексного функціонального безалкогольного напою, з максимально великим кількісним і якісним вітамінно-мінеральним складом


Доп.точки доступа:
Іванов, Є.І.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)