05
Хра


    Нгуен Фіонг, Донг
    Вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалькогольних ферментованих напоїв [Текст] : библиография / Донг Нгуен Фіонг, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 8. - С. 61-64
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво напоїв


Доп.точки доступа:
Олійник, С.І.; Прибильський , В.Л.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)

05
Хра


    Олійник, С. І.
    Особливості приготування галузевих стандартних зразків для контролювання якості зерна [Текст] : библиография / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. О. Міхненко // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 4. - С. 62-66.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Кормовиробництво


Доп.точки доступа:
Ковальчук, В.П.; Міхненко, Т.О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)