Хра Нгуен Фіонг, Донг Вплив термічної обробки рису для приготування сусла у технології безалькогольних ферментованих напоїв [Текст] : библиография / Донг Нгуен Фіонг, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський > // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 8. - С. 61-64
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво напоїв Доп.точки доступа: Олійник, С.І.; Прибильський , В.Л. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |
Хра Олійник, С. І. Особливості приготування галузевих стандартних зразків для контролювання якості зерна [Текст] : библиография / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. О. Міхненко> // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 4. - С. 62-66.
Рубрики: Кормовиробництво Доп.точки доступа: Ковальчук, В.П.; Міхненко, Т.О. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) |