06
Нац


    Коробльова, О. А.
    Нетрадиційні прянощі для виробництва консервів із баклажан [Текст] : библиография / О. А. Коробльова, Н. М. Осокіна, К. В. Костецька, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.126. - С. 309-314
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Осокіна, Н.М.; Костецька, К.В.; Войцехівський, В.І.

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Застосування методу кореляційних плеяд для дослідження зв'язків у хімічному складі плодів вишні при зберіганні [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2011. Вип. 75. Ч. 1. - С. 226-232
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Василишина, О.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Структурно-механічні та фізичні властивості яблук залежно від сорту [Текст] / Н. М. Осокіна, Л. Л. Новак // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 195-199
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Якість продукції


Доп.точки доступа:
Новак, Л.Л.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Інтенсивність дихання плодів баклажану, перцю солодкого та помідора при зберіганні [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 205-210
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Костецька, К.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Круп'яні властивості зерна пшениці озимої та тритикале і ячменю ярих залежно від сорту та погодних умов у Лісостепу правобережному [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 46-53
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Якість зерна


Доп.точки доступа:
Костецька, К.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Вплив погодних умов на формування вмісту основних компонентів хімічного складу плодових овочів [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 144-149
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Костецька, К.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Втрати маси яблук різних сортів та зміни анатомічної будови під час зберігання [Текст] / Н. М. Осокіна, Л. Л. Новак // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 168-175
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Новак, Л.Л.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Ума


    Осокіна, Н. М.
    Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2013. - Вип. 83. - С. 38-43
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка--Фізіологія рослин


Доп.точки доступа:
Костецька, К.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)

06
Мик


    Осокіна, Н. М.
    Вплив умов і строків зберігання плодів яблуні на вміст компонентів хімічного складу та вихід яблучного соку [Текст] / Н. М. Осокіна, Л. Л. Новак // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (68), ч. 1. - С. 195-200
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Новак, Л. Л.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)