Нац Коробльова, О. А. Нетрадиційні прянощі для виробництва консервів із баклажан [Текст] : библиография / О. А. Коробльова, Н. М. Осокіна, К. В. Костецька, В. І. Войцехівський> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.126. - С. 309-314
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури Доп.точки доступа: Осокіна, Н.М.; Костецька, К.В.; Войцехівський, В.І. |
Ума Осокіна, Н. М. Застосування методу кореляційних плеяд для дослідження зв'язків у хімічному складі плодів вишні при зберіганні [Текст] / Н. М. Осокіна, О. В. Василишина> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2011. Вип. 75. Ч. 1. - С. 226-232
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво Доп.точки доступа: Василишина, О.В. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ума Осокіна, Н. М. Структурно-механічні та фізичні властивості яблук залежно від сорту [Текст] / Н. М. Осокіна, Л. Л. Новак> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 195-199
Рубрики: Плодівництво--Якість продукції Доп.точки доступа: Новак, Л.Л. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ума Осокіна, Н. М. Інтенсивність дихання плодів баклажану, перцю солодкого та помідора при зберіганні [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 79, Ч. 1. - С. 205-210
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Костецька, К.В. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ума Осокіна, Н. М. Круп'яні властивості зерна пшениці озимої та тритикале і ячменю ярих залежно від сорту та погодних умов у Лісостепу правобережному [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 46-53
Рубрики: Рослинництво--Якість зерна Доп.точки доступа: Костецька, К.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ума Осокіна, Н. М. Вплив погодних умов на формування вмісту основних компонентів хімічного складу плодових овочів [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 144-149
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка Доп.точки доступа: Костецька, К.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ума Осокіна, Н. М. Втрати маси яблук різних сортів та зміни анатомічної будови під час зберігання [Текст] / Н. М. Осокіна, Л. Л. Новак> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81, Ч. 1. - С. 168-175
Рубрики: Плодівництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Новак, Л.Л. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Ума Осокіна, Н. М. Фізичні та теплофізичні властивості плодових овочів залежно від сорту та ступеня стиглості [Текст] / Н. М. Осокіна, К. В. Костецька> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2013. - Вип. 83. - С. 38-43
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка--Фізіологія рослин Доп.точки доступа: Костецька, К.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Мик Осокіна, Н. М. Вплив умов і строків зберігання плодів яблуні на вміст компонентів хімічного складу та вихід яблучного соку [Текст] / Н. М. Осокіна, Л. Л. Новак> // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (68), ч. 1. - С. 195-200
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво Доп.точки доступа: Новак, Л. Л. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |