Мяс Пасічний, В. М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний> // Мясной бизнес. - 2009. - №4. - С. 77-79
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Мяс Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний> // Мясное дело . - 2009. - №8. - С. 15-19
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Мяс 05 / Мяс-ЧЗ-4 Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш> // Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 36-37
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти Доп.точки доступа: Сабадаш, П.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Мяс Пасічний, В. М. Технологія напівкопчених ковбас [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, О. О. Мороз> // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 26-27
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Мороз, О.О. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) |