05
Мяс


    Пасічний, В. М.
    Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний // Мясной бизнес. - 2009. - №4. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс


    Пасічний, В. М.
    Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний // Мясное дело . - 2009. - №8. - С. 15-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Пасічний, В. М.
    Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Сабадаш, П.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет

05
Мяс


    Пасічний, В. М.
    Технологія напівкопчених ковбас [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 26-27
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Мороз, О.О.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)