Суч Пащенко, Ю. П. Антиоксидантна активність печінки і серця гусей за різної Е-вітамінної забезпеченості [Текст] / Ю. П. Пащенко, О. О. Данченко, В. П. Бородай > // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 12. - С. 23-23
Рубрики: Тваринництво--Фізіологія тварин і птиці Доп.точки доступа: Данченко, О. О.; Бородай , В. П. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Тав Іванова, І. Є. Сортодослідження плодів пізнього строку достигання на придатність до заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Е. С. Білоус, Ю. П. Пащенко, О. А. Єременко> // Таврійський науковий вісник. - 2017. - Вип. 98 : Сільськогосподарські науки. - С. 71-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Переробка овочів та фруктів Доп.точки доступа: Білоус, Е. С.; Пащенко, Ю. П.; Єременко, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |