Нац Подпрятов, Г. І. Використання зерна озимого жита для виробництва спирту на біопаливо [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2007. Вип.116. - С. 99-104
Рубрики: Енергетика--Паливна технологія--Біопаливо Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. |
Нац Подпрятов, Г. І. Забезпечення високої якості зерна пшениці технічного призначення у процесі тривалого зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, В. А. Насіковський> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2007. Вип.116. - С. 131-138
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф.; Насіковський, В.А. |
Нац Подпрятов, Г. І. Динаміка вмісту білка та крохмалю в зерні озимого жита в процесі зберігання за різних режимів [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, А. П. Іваницька> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип. 132. - С. 276-281
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Іваницька, А.П. |
Біо Скалецька, Л. Ф. Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 65-71
Рубрики: Рослинництво Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Коберник, М.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Нац Подпрятов, Г. І. Довговічність зерна озимого жита за різних режимів зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2010. Вип.145. - С. 263-274
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. |
Біо Подпрятов, Г. І. Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Бобер, А.В. |
Віс Скалецька , Л. Ф. Вплив режиму та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої сорту Циганка [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 49-52
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Насіковський, В.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Взаємозалежності технологічних показників якості зерна пшениці в процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька , В. А. Насіковський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 1. - С. 281-290.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Скалецька , Л.Ф.; Насіковський, В.А. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч.1. - С. 290-298.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч.1. - С. 299-306.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування та зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч.1. - С. 307-314.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Скалецька , Л. Ф. Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового,вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 247-253
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Скалецька , Л. Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 254-260
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В. Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Втрати гірких речовин і поліфенолів у гранулах хмелю під дією температури без доступу кисню [Текст] / Г.І. Подпрятов, М.І. Ляшенко, А.В. Бобер> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 63. - С. 296-300
Рубрики: Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ляшенко, М.І.; Бобер, А.В. Экземпляры всего: 10 НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1) Свободны: НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Вплив температури на окислення гірких речовин хмелю [Текст] / Г.І. Подпрятов, М.І. Ляшенко, А.В. Бобер> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 64. - С. 238-245
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ляшенко, М.І.; Бобер, А.В. Экземпляры всего: 10 НФ (4), Ф-12 (1), Ф-1 (1), Ф-6 (1), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1) Свободны: НФ (4), Ф-12 (1), Ф-1 (1), Ф-6 (1), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1) |
Нац Бобер, А. В. Вплив способів і режимів зберігання гранул хмелю на зміни вмісту та складу ефірної олії в процесі зберігання [Текст] / А. В. Бобер, Г. І. Подпрятов, М. І. Ляшенко> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 283-286
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Рослинництво Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Ляшенко, М.І. Экземпляры всего: 10 НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1) |
Нац Подпрятов, Г. І. Розробка технічних засобів контролю газового середовища в овочесховищах [Текст] / Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько, В. В. Бойко, Г. І. Булах> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 128-129.
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Гунько, С.М.; Бойко, В.В.; Булах, Г. І. |
Нац Подпрятов, Г. І. Аналіз спектру летких органічних сполук, які виділяються під час псування бульб картоплі [Текст] / Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько, В. В. Бойко, Г. І. Булах> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 127-128.
Рубрики: Овочівництво--Картопля--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Гунько, С.М.; Бойко, В.В.; Булах, Г. І. |
Нац Подпрятов, Г. І. Лежкість коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 125-126.
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф.; Завадська, О.В. |
Агр Подпрятов, Г. І. Про функціонерство і творчість [Текст] / Г. І. Подпрятов> // Аграрна наука і освіта. - 2000. - № 1. - С. 192-194
Рубрики: Освіта Доп.точки доступа: Шостак, А. В.; Костриця , Н. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |