Віс Скарбовійчук, О. М. Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру [Текст] : библиография / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №4. - С. 60-62
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Федоров, В.Г.; Єресько, Г.О. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Віс Ткаченко, Д. М. Формалізація просування на ринок інноваційної продукції харчової галузі [Текст] : библиография / Д. М. Ткаченко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 7. - С. 74-77
Рубрики: Харчова та переробна промисловість Доп.точки доступа: Скарбовійчук, О.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Віс Свириденко, Т. А. Дослідження бар'єрного впливу солі в технології виготовлення продуктів із м'яса птиці [Текст] : библиография / Т. А. Свириденко, Н. Ф. Усатенко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №9. - С. 72-74
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти Доп.точки доступа: Усатенко, Н.Ф.; Скарбовійчук, О.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Віс Усатенко, Н. Ф. Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м"яса птиці [Текст] : библиография / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 53-57
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет |
Віс Усатенко, Н. Ф. Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 8. - С. 57-59
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Переробка і зберігання продукції Доп.точки доступа: Свириденко, Т. А.; Скарбовійчук, О. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |