Суч Недашківський, В. М. Лінійний ріст курчат-бройлерів за різних рівнів годівлі [Текст] : библиография / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк> // Сучасне птахівництво. - 2008. - №11/12. - С. 29-32
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Мол Слободянюк, Н. М. Ефективність використання продуктів бджільництва при виробництві кисломолочних продуктів [Текст] : библиография / Н. М. Слободянюк, Н. М. Ломова> // Молочное дело. - 2009. - №10/11. - С. 14-16
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість Доп.точки доступа: Ломова, Н.М. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободных экз. нет |
Мяс Недашківський, В. М. Зміни забійних якостей курчат-бройлерів внаслідок дії технологічних факторів [Текст] : библиография / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк> // Мясное дело . - 2009. - №12. - С. 34-35
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Якість і безпечність продукції Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М. Экземпляры всего: 1 (1) Свободных экз. нет |
Суч Недашівська, В. М. Біологічна цінність мяса курчат-бройлерів залежно від умов годівлі [Текст] : библиография / В. М. Недашівська, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк> // Сучасне птахівництво. - 2009. - № 9/10. - С. 20-22
Рубрики: Продукти тваринництва Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Про Кондратюк, В. Вітамінний вміст яєць перепелів залежно від годівлі [Текст] : библиография / В. Кондратюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 36-37
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Нетрадиційне птахівництво Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет |
Про Сичов, М. Біологічна ефективність м'яса та печінки м'ясних перепелів за різних джерел жиру в комбікормі [Текст] : библиография / М. Сичов, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 31-33
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Свободных экз. нет |
Про Сичов, М. Жирнокислотний склад перепелиних яєць під впливом технологічних факторів [Текст] / М. Сичов, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 28-30
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість продукції Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Тва Слободянюк, Н. Технологічні параметри вирощування курчат-бройлерів [Текст] / Н. Слободянюк> // Тваринництво України. - 2011. - № 11. - С. 5-8
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Wor Слободянюк, Н. М. Ефективність використання ферментних препаратів у годівлі курчат-бройлерів [Текст] / Н. М. Слободянюк> // World Meat Technologies. - 2011/2012. - № 12/1. - С. 17-19
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти--Кормові добавки |
Про Отченашко, В. Вихід та харчова цінність м'яса перепелів [Текст] / В. Отченашко, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 35-38.
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпечність продукції Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. |
Тва Слободянюк, Н. Вплив ферментів на продуктивність курчат-бройлерів [Текст] / Н. Слободянюк, В. Кондратюк> // Тваринництво України. - 2012. - № 10. - С. 26-28
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти Доп.точки доступа: Кондратюк, В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Нац Слободянюк, Н. М. Перетравність корму японськими перепелами за різних рівнів енергії та протеїну в раціоні [Текст] / Н. М. Слободянюк, В. Д. Столюк> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2002. - Вип. 58
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Годівля тварин і птиці Доп.точки доступа: Столюк, В. Д. Экземпляры всего: 10 НФ (7), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1) Свободны: НФ (7), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1) |
Тва Кондратюк, В. Вітамінний склад яєць перепелів залежно від умов годівлі [Текст] / В. Кондратюк, Н. Слободянюк> // Тваринництво України. - 2012. - № 11. - С. 34-36
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Перепілки Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Нац Слободянюк, Н. М. Морфологічні й інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів обмінної енергії та протеїну в раціоні [Текст] / Н.М. Слободянюк, В.Д. Столюк> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 63. - С. 128-132
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Перепілки Доп.точки доступа: Столюк, В.Д. Экземпляры всего: 10 НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1) Свободны: НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1) |
Нац Слободянюк, Н. М. М'ясні якості перепелів за різних рівнів обмінної енергії та протеїну в раціоні [Текст] / Н.М. Слободянюк, В.Д. Столюк> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 64. - С. 140-145
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво Доп.точки доступа: Столюк, В.Д. Экземпляры всего: 10 НФ (4), Ф-12 (1), Ф-1 (1), Ф-6 (1), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1) Свободны: НФ (4), Ф-12 (1), Ф-1 (1), Ф-6 (1), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1) |
Нац Березюк, І. М. Морфологічні та хімічні показники окремих кісток кролів при згодовуванні у раціоні молібдену [Текст] / І.М. Березюк, Ю.О. Панасенко, Н.М. Слободянюк, Л.І. Яцкова> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.74. - С. 218-223
Рубрики: Тваринництво--Годівля тварин і птиці Доп.точки доступа: Панасенко, Ю.О.; Слободянюк, Н.М.; Яцкова, Л.І. Экземпляры всего: 10 НФ (8), Ф-12 (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (8), Ф-12 (1), ЧЗ-4 (1) |
Нац Іббатуллін, І. І. Перетравність поживних речовин корму та баланс азоту в організмі перепілок за різних рівнів вітаміну а в комбікормі [Текст] / І.І. Іббатуллін, В.М. Кондратюк, Н.М. Слободянюк, І.І. Ільчук> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип. 91. - С. 146-150
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Годівля тварин і птиці Доп.точки доступа: Кондратюк, В.М.; Слободянюк, Н.М.; Ільчук, І.І. Экземпляры всего: 10 Ф-6 (1), НФ (5), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-1 (1), Ф-11 (1) Свободны: Ф-6 (1), НФ (5), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-1 (1), Ф-11 (1) |
Нац Ібатуллін, І. І. Якість м'яса курчат-бройлерів залежно від їх протеїнового та амінокислотного живлення [Текст] / І.І. Ібатуллін, Н.М. Слободянюк, В.М. Недашківський> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип. 91. - С. 151-156
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Недашківський, В.М. Экземпляры всего: 10 Ф-6 (1), НФ (5), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-1 (1), Ф-11 (1) Свободны: Ф-6 (1), НФ (5), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-1 (1), Ф-11 (1) |
Агр Ібатуллін, І. І. Баланс кальцію та фосфору в організмі перепілок за різних рівнів вітаміну А в комбікормі [Текст] / І. І. Ібатуллін, В. М. Кондратюк, Н. М. Слободянюк, І. І. Ільчук> // Аграрна наука і освіта. - 2005. - Т. 6, № 1/2. - С. 103-106
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Перепілки Доп.точки доступа: Кондратюк, В. М.; Слободянюк, Н. М.; Ільчук, І. І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Про Веретинська, І. Модельні композиції котлет із використання насіння льону [Текст] / І. Веретинська, Н. Слободянюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 21-24
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів Доп.точки доступа: Слободянюк, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |