Ефе Стапай, П. В. Обліпіхова макуха як біологічно активна добавка до раціону овець [Текст] : библиография / П. В. Стапай, І. А. Макар [и др.]> // Ефективні корми та годівля. - 2008. - №8. - С. 40-42
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти--Кормові добавки Доп.точки доступа: Макар, І.А.; Гавриляк, В.В.; Параняк, Н.М.; Кочетов, С.В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет |
Ефе Стапай, П. В. Протеїнове живлення овець [Текст] / П. В. Стапай, В. В. Гавриляк, В. М. Ткачук> // Ефективні корми та годівля. - 2011. - №2. - С. 24-29
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Доп.точки доступа: Гавриляк, В.В.; Ткачук, В.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) |
Ефе Стапай, П. В. Перспективи розвитку вівчарства в Україні [Текст] / П. В. Стапай, В. В. Гавриляк, Н. М. Параняк> // Ефективне тваринництво. - 2011. - №4. - С. 40-44
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство Доп.точки доступа: Гавриляк, В.В.; Параняк, Н.М. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
> Шифр: Т 7 У/2002/2 Журнал 2002г. N 2 Зубець, М. В. Концептуальні положення розвитку м'ясного скотарства України на 2001-2010 роки / М.В. Зубець, В.П. Буркат, В. Півторак. - С.2-5. Погрібний, В. Шляхом переорієнтації / В. Погрібний, І. Тимофійшин, Г. Грицюк Кл.слова: тваринництво, розведення, годівля Мельник, Ю. Форми організації і розвитку галузі м'ясного скотарства / Ю. Мельник, В. Лукаш, В. Шевченко. - С.7-8. Федак, В. Масовий ріст помісних бугайців чорно-рябої і української м'ясної порід / В. Федак, Н. Федак, Я. Вовк. - С.8-9. Мельник, Б. Стан та резерви збільшення обсягів виробництва продукції птахівництва / Б. Мельник. - С.10-12. Коломієць, О. Професійний підхід - гарантія успіху / О. Коломієць, Р. Кривчук. - С.12-13. Пешук, Л. Природна резистентність червоної молочної худоби / Л. Пешук. - С.14-16. Латка, О. Оцінка жеребців-плідників української верхової породи за якість нащадків / О. Латка. - С.16-20. Ткачук, В. Якість м'яса бичків м'ясної худоби різних генотипів / В. Ткачук. - С.21. Йовенко, І. Ефективність оцінки і добору матерів та батьків бугаїв / І. Йовенко, Й. Сірацький. - С.22. Коропець, Л. Успадкування і повторюваність показників спермопродуктивності бугаїв-плідників симентальської породи / Л. Коропець, О. Бойко. - С.23. Данчук, В. Профілактика анемії у новонароджених поросят / В. Данчук. - С.23-25. Славов, В. Шляхи підвищення біоенергетичного потенціалу виробництва кормів / В. Славов, І. Заря. - С.25-28. Стапай, П. Використання ріпакових кормів у годівлі овець / П. Стапай, І. Макар, В. Гавриляк. - С.28-29. Цимбалюк, В. Енергоощадна технологія заготівлі фуражного зерна підвищеної вологості / В. Цимбалюк, М. Цимбалюк. - С.29-30. Добровольський, Б. Вітаємо Федоряку Василя Петровича ! / Б Добровольський. - С.30-31. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Тва Стапай, П. Використання ріпакових кормів у годівлі овець [Текст] / П. Стапай, І. Макар, В. Гавриляк> // Тваринництво України. - 2002. - N2. - С. 28-29.
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Доп.точки доступа: Макар, І.; Гавриляк, В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Ефе Стапай, П. В. Вплив раціону з добавкою ріпакової макухи та мінеральних речовин на жирнокислотний склад вовни овець та її фізичні показники [Текст] / П.В. Стапай, В.М. Ткачук, О.Л. Гіржева> // Ефективні корми та годівля. - 2007. - №7. - С. 43-45
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти Доп.точки доступа: Ткачук, В.М.; Гіржева, О.Л. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Мик Стапай, П. В. Фізико-хімічні властивості вовни та жиропоту вівцематок за умов використання у раціонах різних рівнів йоду [Текст] : библиография / П. В. Стапай, Н. М. Параняк, В. М. Ткачук> // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4(76), т. 2, ч. 2. - С. 150-154. - Библиогр.: с. 153-154
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство Аннотация: Наведено результати дослідження впливу підвищення рівнів йоду на 25 і 50 % у раціонах вівцематок асканійської тонкорунної породи на фізико-хімічні властивості вовни та захисні властивості жиропоту. Доп.точки доступа: Параняк, Н. М.; Ткачук, В. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Гавриляк, В. В. Сучасні підходи до створення вовняних волокон із новими функціональними властивостями [Текст] : библиография / В. В. Гавриляк, П. В. Стапай, Г. М. Седіло> // Вісник аграрної науки. - 2015. - № 4. - С. 54-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--Інша тваринна продукція--Вовна Кл.слова (ненормированные): вовняне волокно -- модифікаці -- фізико-хімічні властивості -- кератин Аннотация: Інноваційні технології забезпечать наданняконкурентних переваг текстильним матеріалам завдяки модифікації вовняної сировини Доп.точки доступа: Стапай, П. В.; Седіло, Г. М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) |
Віс Стапай, П. В. Склад жирних кислот ліпідів молока вівцематок української гірнокарпатської породи за різних умов їх утримання [Текст] : библиография / П. В. Стапай, В. В. Гавриляк [и др.]> // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 7. - С. 28-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Кл.слова (ненормированные): жирні кислоти -- біогідрогенізація -- умови уртимання Доп.точки доступа: Гавриляк, В. В.; Стахів, Н. П.; Параняк, Н. М.; Скорохід, А. В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |
Нац Стапай, П. В. Біохімічні показники молока вівцематок української гірськокарпатської породи і породи прекос [Текст] : библиография / П. В. Стапай, В. В. Гавриляк, Н. П. Стахів, Н. М. Параняк> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 276-285. - Библиогр.: с. 281-285
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство Кл.слова (ненормированные): хімічний склад -- протеїни -- ліпіди Аннотация: Дослід проведено на повновікових матках-аналогах української гірськокарпатської породи і породи прекос, які знаходилися за різних умов їх утримання, але утримували однаковий раціон згідно існуючих норм. Доп.точки доступа: Гавриляк, В. В.; Стахів, Н. П.; Параняк, Н. М. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |