05
Мяс


    Сухенко, В. Ю.
    Ефективність використання рослинних консервантів для м'ясопродуктів [Текст] / В. Ю. Сухенко, Е. Р. Старкова, Ю. Г. Сухенко // Мясное дело . - 2012. - № 10. - С. 7-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Старкова, Е. Р.; Сухенко, Ю. Г.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

06
Нац


    Сухенко, Ю. Г.
    Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст [Текст] / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Ю. І. Бойко, В. М. Бородіна // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - Вип. 170. Ч. 1. - С. 272-278
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, В. Ю.; Бойко, Ю. І.; Бородіна, В. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (7)

06
Нац


    Сухенко, В. Ю.
    Механіка біополімерів м’яса [Текст] / В. Ю. Сухенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - Вип. 170. Ч. 1. - С. 292-304
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (7)