05
Хра


    Сухенко, Ю. Г.
    Электроконтактный способ выпечки хлебобулочных и кондитерских изделий [Текст] : библиография / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 12. - С. 41-42
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Сухенко , В.Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет

05
Про


    Сухенко , В.
    Структурно-механічне моделювання мяса і м'ясопродуктів [Текст] / В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 30-33.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Сухенко , В.
    Енергозберігаючий спосіб заморожування м'яса [Текст] / В. Сухенко , А. Матиящук, Ю. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 25-27.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Матиящук, А.; Сухенко, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Сухенко , В.
    Електричні реологічні моделі м'ясних продуктів [Текст] / В. Сухенко , Ю. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 18-20.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів--Технологія виробництва


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.

06
Нац


    Муштрук, М. М.
    Математичне моделювання перетворення жирів у дизельне біопаливо [Текст] / М. М. Муштрук, Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - Вип. 170. Ч. 1. - С. 203-211
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Олійно-жирова галузь


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю. Г.; Сухенко , В. Ю.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (7)

05
Про


    Сухенко , В.
    Зносостійкість евтектичних покриттів під впливом соляного розчину [Текст] / В. Сухенко , Ю. Сухенко, Ю. Бойко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 1. - С. 6-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Машинобудування--Електрика. Електротехніка


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.; Бойко, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Тех


    Муштрук, М.
    Виробництво дизельного біопалива з технічних тваринних жирів [Текст] / М. Муштрук, Ю. Сухенко, В. Сухенко // Техніка і технології АПК. - 2013. - № 4. - С. 17-20.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Енергетика--Альтернативні джерела енергії--Біодизель


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.; Сухенко , В.

05
Про


    Сухенко , В.
    Вплив ступення подрібнення фаршів на кінетику висушування сирокопчених ковбас [Текст] / В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 25-28
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Ковбасне виробництво

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мяс


    Сухенко, Ю. Г.
    Використання систем автоматичного проектування та моделювання м'ясокомбінатів і ковбасних цехів [Текст] / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко , А. М. Матиящук, В. П. Василів // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 15-18.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Обладнання


Доп.точки доступа:
Сухенко , В.Ю.; Матиящук, А. М.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Мол


    Матиящук, А. М.
    Огляд прогресивного обладнання для подрібнення в м'ясопереробних виробництвах [Текст] / А. М. Матиящук, В. П. Василів, В. Ю. Сухенко // Мясное дело . - 2013. - 11/12. - С. 17-21.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Василів, В. П.; Сухенко , В.Ю.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)

05
Про


    Сухенко , В.
    Як визначити надійність різальних вовчків для подрібнення м'яса [Текст] / В. Сухенко , А. Матиящук, Ю. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - С. 13-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Машини та устаткування для технологічного оброблення тваринницької продукції


Доп.точки доступа:
Матиящук, А.; Сухенко, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Чепелюк, О.
    Моделювання процесу приготування повітряно-водних сумішей для зволоження таблеткових мас [Текст] / О. Чепелюк, М. Шпак, Ю. Сухенко , В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 3. - С. 16-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Медицина--Фармакологія


Доп.точки доступа:
Шпак, М.; Сухенко , Ю.; Сухенко , В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

05
Про


    Муштрук, М.
    Проектування механічних реакторів для виробництва дизельного палива [Текст] : библиография / М. Муштрук, В. Сухенко , Ю. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - 1/2. - С. 8-13. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Енергетика--Альтернативні джерела енергії--Біодизель


Доп.точки доступа:
Сухенко , В.; Сухенко , Ю.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Про


    Сухенко , Ю.
    Виробництво дизельного біопалива з використанням ультразвукового перемішування реагентів [Текст] : библиография / Ю. Сухенко , М. Муштрук, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 11-13. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Муштрук, М.; Сухенко , В.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Про


    Миколів, І.
    Гідротермічна обробка рибних варено-копчених ковбас у розчинах коптильних препаратів [Текст] : библиография / І. Миколів, Ю. Сухенко, М. Муштрук, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 5. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.; Муштрук, М.; Сухенко , В.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Про


    Сухенко , В.
    Особливості захисту деталей харчового обладнання від корозії [Текст] : библиография / В. Сухенко , Ю. Сухенко, М. Муштрук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 19-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Техніка--Машинобудування--Захист від виробничого впливу


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.; Муштрук, М.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Про


    Сухенко , В.
    Применение плазменных покрытий для повышения долговечности пищевого оборудования [Текст] : библиография / В. Сухенко , Ю. Сухенко , М. Муштрук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 1/2. - С. 14-17.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Матеріалознавство


Доп.точки доступа:
Сухенко , Ю.; Муштрук, М.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Ста


    Сухенко , В. Ю.
    Показники надійності обладнання харчових виробництв [Текст] : библиография / В. Ю. Сухенко , Ю. Г. Сухенко , М. М. Муштрук // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2016. - № 4. - С. 12-16. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Обладнання


Доп.точки доступа:
Сухенко , Ю. Г.; Муштрук, М. М.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Ста


    Янкова, Т. С.
    Впровадження методології WCM в умовах підприємств України [Текст] : библиография / Т. С. Янкова, Ю. В. Слива, В. Ю. Сухенко // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2016. - № 4. - С. 21-24. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економічні науки--Організація та управління сільським господарством--Виробничі ресурси сільського господарства


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.; Сухенко , В.Ю.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)

05
Ста


    Комкова, А. В.
    Методологія визначення ризиків і безпечності промислової продукції під час її застосування [Текст] : библиография / А. В. Комкова, В. Ю. Сухенко // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2016. - № 4. - С. 29-33. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко , В.Ю.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)