Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (34)Електронна картотека статей (24)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Скалецька, Л. Ф.$<.>
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-29 
1.

Вид документа : Статья из сборника (однотомник)
Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Бородай В. В., Скалецька Л. Ф., Бульвас К. М., Ткаленко Г. М., Колтунов В. А.
Заглавие : Зміни хімічного складу та втрати маси бульб карпотлі в період зберігання під час застосування біопрепаратів
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - Вип. 183, ч. 1 (Шифр 06/Нац-185876)
УДК : 635.2 : 632.93 : 631.563.9
Предметные рубрики: Овочівництво-- Картопля
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.11(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання продукції рослинництва для слухачів магістратури заочного відділення спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробка продукції рослинництва" : методические указания
Выходные данные : К.: Видавничий центр НАУ, 2008
Колич.характеристики :29 с
Коллективы : Національний аграрний університет (К.)
Цена : 2.41 грн.
УДК : 631.56(075.8)
Предметные рубрики: Врожай
Экземпляры : всего : НФ(2), УФ(8)
Свободны : НФ(2), УФ(8)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.11(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія переробки продукції рослинництва" для слухачів магістратури заочної форми навчання спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" : методические рекомендации
Выходные данные : К.: Видавничий центр НАУ, 2008
Колич.характеристики :22 с
Коллективы : Національний аграрний університет (К.)
Цена : 1.99 грн.
УДК : 631.56(075.8)
Предметные рубрики: Врожай
Экземпляры : всего : НФ(2), Ф-4 (8)
Свободны : НФ(2), Ф-4 (8)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.11(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки до виконання магістерської роботи зі спеціалізації "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" слухачами магістратури фахового (виробничого) спрямування агробіологічного факультету : методические указания
Выходные данные : К.: Видавничий центр НУБіП України, 2009
Колич.характеристики :27 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 3.50 грн.
УДК : 631.563:631.57:371.214.114
Предметные рубрики: Зберігання і переробка с.-г. продукції
Экземпляры : всего : НФ (2)
Свободны : НФ (2)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.11(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій "Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва" та "Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки" : методические указания
Выходные данные : К.: Видавничий центр НУБіП України, 2009
Колич.характеристики :52 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 5.80 грн.
УДК : 631.56:664.71(072)
Предметные рубрики: Зберігання і переробка с.-г. продукції
Экземпляры : всего : НФ (2)
Свободны : НФ (2)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.11(075)/Пер
Автор(ы) : Скалецька Л.Ф., Бобер А.В., Рожко В.І., Подпрятов Г.І., Хомічак Л.М.
Заглавие : Переробка продукції рослинництва : Навчальний посібник для студентів ВНЗ (лист МОНмолодьспорту № 1/11-309 від 16.01.13р.)
Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2013
Колич.характеристики :358 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
ISBN, Цена 978-966-2719-55-0: 80.00 грн.
УДК : 664.6./7(072)
Предметные рубрики: Переробка продукції рослинництва
Экземпляры :НФ(1)
Свободны : НФ(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из сборника (том многотомника)
Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Завадська О.В.
Заглавие : Лежкість коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення
Место публикации : Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 125-126.
УДК : 633.41: 631.563.9
Предметные рубрики: Овочівницво-- Буряк-- Агротехніка
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 631.57(075)/Под
Автор(ы) : Подпрятов, Григорій Іванович, Скалецька Л.Ф., Бобер А.В.
Заглавие : Післязбиральна доробка та зберігання продукції рослинництва. Лабораторний практикум : навчальний посібник підгот. фахівців освітньо-кваліф. рівня "Магістр" напряму "Агрономія" у ВНЗ III-IV рівнів акредитації
Выходные данные : К., 2009
Колич.характеристики :296 с
Цена : 25.00 р.
УДК : 631.56(073)
Предметные рубрики: Урожай
Экземпляры :НФ(1)
Свободны : НФ(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 63(07)/Про
Заглавие : Програма виробничої практики і методичні вказівки до написання звіту студентами ОКР “Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 “Агрономія” : Методичні вказівки
Выходные данные : К.: НУБіП України, 2014
Колич.характеристики :32 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 10.00 грн.
УДК : 371.214.1: 631.5
Предметные рубрики: Агрономія
Экземпляры :НФ(1)
Свободны : НФ(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.1(07)/Рек
Заглавие : Рекомендації щодо використання нормативних документів при викладанні дисциплін на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика : Методичні вказівки для виконання самостійної роботи для студентів напряму «Агрономія», «Захист рослин» «Економіка підприємництва», «Менеджмент»
Выходные данные : К.: Видавничий центр НУБіП України, 2014
Колич.характеристики :68 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 12.00 грн.
УДК : 635.918
Предметные рубрики: Переробка продукції рослинництва
Экземпляры :НФ(1)
Свободны : НФ(1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-29 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)