Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (4)Електронна картотека статей (35)Дисертації та автореферати (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.>
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-14 
1.

Подпрятов Г. І. Основа якості зерна кукурудзи - контроль мікотоксинів у ньому/Г. І. Подпрятов , В. I. Рожко , В. А. Насіковський, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2015,N Вип. 210, ч. 1.-С.240-246
2.

Подпрятов Г. І. Розробка та збереження зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення/Г. І. Подпрятов , Н. О. Ящук, В. I. Рожко , В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2015,N Вип. 210, ч. 1.-С.255-261
3.

Подпрятов Г. I. Вміст домішок та повнота їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки/Г. I. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. А. Насіковський, В. I. Рожко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2016,N Вип. 235.-С.233-241
4.

Подпрятов Г.І. Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання/Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч.1.-С.307-314.
5.

Подпрятов Г.І. Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання/Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч.1.-С.290-298.
6.

Подпрятов Г.І. Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання/Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч.1.-С.299-306.
7.

Подпрятов Г.И. Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал/Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно, 2009,N №6.-С.96-100
8.

Подпрятов Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна/Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 2.-С.13-15
9.

Ящук Н. Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти/Н. Ящук // Пропозиція, 2011,N № 7.-С.60-62
10.

Ящук Н. Для поліпшення житнього борошна/Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 3.-С.37-39
 1-10    11-14 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)