Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.> |
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Ящук Н.О. Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити/Н. О. Ящук // Сучасні аграрні технології, 2012,N № 11.-С.36-39.
|
>2.
| Ящук Н. Для поліпшення житнього борошна/Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 3.-С.37-39
|
>3.
| Подпрятов Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна/Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 2.-С.13-15
|
>4.
| Ящук Н. Контроль за "нестандарстним" зберіганням зерна/Н. Ящук // Пропозиція, 2014,N № 12.-С.98-101
|
>5.
| Подпрятов Г. I. Вміст домішок та повнота їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки/Г. I. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. А. Насіковський, В. I. Рожко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2016,N Вип. 235.-С.233-241
|
>6.
| Подпрятов Г. І. Розробка та збереження зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення/Г. І. Подпрятов , Н. О. Ящук, В. I. Рожко , В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2015,N Вип. 210, ч. 1.-С.255-261
|
>7.
| Подпрятов Г. І. Основа якості зерна кукурудзи - контроль мікотоксинів у ньому/Г. І. Подпрятов , В. I. Рожко , В. А. Насіковський, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2015,N Вип. 210, ч. 1.-С.240-246
|
>8.
| Ящук Н. Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти/Н. Ящук // Пропозиція, 2011,N № 7.-С.60-62
|
>9.
| Ящук Н. Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур/Н. Ящук // Пропозиція, 2010,N №7.-С.78-81
|
>10.
| Подпрятов Г.И. Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал/Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно, 2009,N №6.-С.96-100
|
|
|