Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (4)Електронна картотека статей (35)Дисертації та автореферати (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.>
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-14 
1.

Подпрятов Г.И. Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал/Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно, 2009,N №6.-С.96-100
2.

Ящук Н. Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур/Н. Ящук // Пропозиція, 2010,N №7.-С.78-81
3.

Ящук Н. Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти/Н. Ящук // Пропозиція, 2011,N № 7.-С.60-62
4.

Ящук Н. Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання/Н. Ящук // Пропозиція, 2011,N № 11.-С.64-66
5.

Подпрятов Г.І. Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання/Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч.1.-С.290-298.
6.

Подпрятов Г.І. Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання/Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч.1.-С.299-306.
7.

Подпрятов Г.І. Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання/Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч.1.-С.307-314.
8.

Подпрятов Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна/Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 2.-С.13-15
9.

Ящук Н. Для поліпшення житнього борошна/Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 3.-С.37-39
10.

Ящук Н.О. Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити/Н. О. Ящук // Сучасні аграрні технології, 2012,N № 11.-С.36-39.
 1-10    11-14 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)