Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.> |
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| 05 Про
Подпрятов, Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Доп.точки доступа: Ящук, Н. Найти похожие
|
>2.
| 05 Суч
Ящук, Н. О. Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити [Текст] / Н. О. Ящук> // Сучасні аграрні технології. - 2012. - № 11. - С. 36-39.
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Найти похожие
|
>3.
| 06 Нац
Подпрятов , Г. І. Розробка та збереження зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов , Н. О. Ящук, В. I. Рожко , В. А. Насіковський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 255-261. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Рослинництво--Переробка і зберігання продукції Аннотация: Проаналізовано наукові публікації вітчизняних та закордонних вчених з питань ефектиної економічно вигідної післязбиральної доробки та зберігання зерна кукурудзи.
Доп.точки доступа: Ящук, Н. О.; Рожко , В. I.; Насіковський, В. А. Найти похожие
|
>4.
| 05 Зер
Подпрятов, Г. И. Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал [Текст] : библиография / Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100
РУБ 05 Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції
Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. Найти похожие
|
>5.
| 05 Про
Ящук, Н. Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Найти похожие
|
>6.
| 06 Нац
Подпрятов , Г. І. Основа якості зерна кукурудзи - контроль мікотоксинів у ньому [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов , В. I. Рожко , В. А. Насіковський, Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 240-246. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Рослинництво--Захист рослин Кл.слова (ненормированные): плісняві гриби Аннотация: Наведено дані щодо шкідливості зараженості зерна кукурудзи пліснявими грибами та необхідність його контролю щодо забрудненості мікотоксинами.
Доп.точки доступа: Рожко , В. I.; Насіковський, В. А.; Ящук, Н. О. Найти похожие
|
>7.
| 05 Про
Ящук, Н. Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання [Текст] / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2011. - № 11. - С. 64-66
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Найти похожие
|
>8.
| 05 Про
Ящук, Н. Контроль за "нестандарстним" зберіганням зерна [Текст] : библиография / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2014. - № 12. - С. 98-101
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зерносховища
Найти похожие
|
>9.
| 06 Нац
Подпрятов, Г. І. Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306.
РУБ 06 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. Найти похожие
|
>10.
| 05 Про
Ящук, Н. Для поліпшення житнього борошна [Текст] / Н. Ящук> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
|
|