Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (4)Електронна картотека статей (35)Дисертації та автореферати (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.>
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-14 
1.
05
Суч


    Ящук, Н. О.
    Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити [Текст] / Н. О. Ящук // Сучасні аграрні технології. - 2012. - № 11. - С. 36-39.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

2.
05
Про


    Ящук, Н.
    Для поліпшення житнього борошна [Текст] / Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

3.
05
Про


    Подпрятов, Г.
    Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.
Найти похожие

4.
05
Про


    Ящук, Н.
    Контроль за "нестандарстним" зберіганням зерна [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2014. - № 12. - С. 98-101
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зерносховища

Найти похожие

5.
06
Нац


    Подпрятов, Г. I.
    Вміст домішок та повнота їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки [Текст] : библиография / Г. I. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. А. Насіковський, В. I. Рожко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2016. - Вип. 235. - С. 233-241. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Зернові культури--Кукурудза
Аннотация: Досліджено вміст зернової і смітної домішок та повноту їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних способів збирання та технологій післязбиральної доробки.


Доп.точки доступа:
Ящук, Н. О.; Насіковський, В. А.; Рожко , В. I.
Найти похожие

6.
06
Нац


    Подпрятов , Г. І.
    Розробка та збереження зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов , Н. О. Ящук, В. I. Рожко , В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 255-261. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Переробка і зберігання продукції
Аннотация: Проаналізовано наукові публікації вітчизняних та закордонних вчених з питань ефектиної економічно вигідної післязбиральної доробки та зберігання зерна кукурудзи.


Доп.точки доступа:
Ящук, Н. О.; Рожко , В. I.; Насіковський, В. А.
Найти похожие

7.
06
Нац


    Подпрятов , Г. І.
    Основа якості зерна кукурудзи - контроль мікотоксинів у ньому [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов , В. I. Рожко , В. А. Насіковський, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 240-246. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Захист рослин
Кл.слова (ненормированные):
плісняві гриби
Аннотация: Наведено дані щодо шкідливості зараженості зерна кукурудзи пліснявими грибами та необхідність його контролю щодо забрудненості мікотоксинами.


Доп.точки доступа:
Рожко , В. I.; Насіковський, В. А.; Ящук, Н. О.
Найти похожие

8.
05
Про


    Ящук, Н.
    Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти [Текст] / Н. Ящук // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

9.
05
Про


    Ящук, Н.
    Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

10.
05
Зер


    Подпрятов, Г. И.
    Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал [Текст] : библиография / Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.
Найти похожие

 1-10    11-14 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)