Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (4)Електронна картотека статей (35)Дисертації та автореферати (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.>
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-14 
1.
05
Зер


    Подпрятов, Г. И.
    Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал [Текст] : библиография / Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.
Найти похожие

2.
05
Про


    Ящук, Н.
    Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

3.
05
Про


    Ящук, Н.
    Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти [Текст] / Н. Ящук // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

4.
05
Про


    Ящук, Н.
    Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання [Текст] / Н. Ящук // Пропозиція. - 2011. - № 11. - С. 64-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

5.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 290-298.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.
Найти похожие

6.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Петренко, В.В.
Найти похожие

7.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Петренко, В.В.
Найти похожие

8.
05
Про


    Подпрятов, Г.
    Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.
Найти похожие

9.
05
Про


    Ящук, Н.
    Для поліпшення житнього борошна [Текст] / Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

10.
05
Суч


    Ящук, Н. О.
    Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити [Текст] / Н. О. Ящук // Сучасні аграрні технології. - 2012. - № 11. - С. 36-39.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Найти похожие

 1-10    11-14 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)