Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.> |
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г. І., Рожко В. I., Насіковський В. А., Ящук Н. О.
Заглавие : Основа якості зерна кукурудзи - контроль мікотоксинів у ньому
: библиография
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 240-246 (Шифр 06/Нац-480171555) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 633.15:006.83:632.4 Предметные рубрики: Рослинництво-- Захист рослин Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): плісняві гриби Аннотация: Наведено дані щодо шкідливості зараженості зерна кукурудзи пліснявими грибами та необхідність його контролю щодо забрудненості мікотоксинами.
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1) Свободны : Читальний зал для науковців(1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г. І., Ящук Н. О., Рожко В. I., Насіковський В. А.
Заглавие : Розробка та збереження зерна кукурудзи продовольчо-фуражного та технічного призначення
: библиография
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 255-261 (Шифр 06/Нац-480171555) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 631.56:633.15 Предметные рубрики: Рослинництво-- Переробка і зберігання продукції Аннотация: Проаналізовано наукові публікації вітчизняних та закордонних вчених з питань ефектиної економічно вигідної післязбиральної доробки та зберігання зерна кукурудзи.
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1) Свободны : Читальний зал для науковців(1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г. I., Ящук Н. О., Насіковський В. А., Рожко В. I.
Заглавие : Вміст домішок та повнота їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних технологій післязбиральної доробки
: библиография
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: Серія: Агрономія. - 2016. - Вип. 235. - С. 233-241 (Шифр 06/Нац-720231546) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 631.56:633.15 Предметные рубрики: Рослинництво-- Зернові культури-- Кукурудза Аннотация: Досліджено вміст зернової і смітної домішок та повноту їх очищення у зерновій масі кукурудзи за різних способів збирання та технологій післязбиральної доробки.
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1) Свободны : Читальний зал для науковців(1) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Ящук Н.О., Петренко В.В.
Заглавие : Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314. (Шифр 06/Нац-117916)
УДК : 633.11"324":577.112/.114:631.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Ящук Н.О.
Заглавие : Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 290-298. (Шифр 06/Нац-117916)
УДК : 631.53.02:006.83"324":631.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Ящук Н.О., Петренко В.В.
Заглавие : Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306. (Шифр 06/Нац-117916)
УДК : 631.53.02:006.83"324":631.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Автор(ы) : Подпрятов Г.И., Ящук Н.О.
Заглавие : Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал
: библиография
Место публикации : Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100 (Шифр З 48 У/2009/6)
УДК : 633.14:631.55 Предметные рубрики: Рослинництво-- Зберігання та переробка продукції
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Подпрятов Г., Ящук Н.
Заглавие : Що формує хлібопекарську придатність борошна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15 (Шифр П 45 У/2012/2)
УДК : 633.1"324" : 577.112/.114 : 631.563.9 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти
Место публикации : Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62 (Шифр П 19 У/2011/7)
УДК : 631.56 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Для поліпшення житнього борошна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39 (Шифр П 45 У/2012/3)
УДК : 664.641.14/.724 : 633.14"324" Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
|
|