Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.> |
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Автор(ы) : Подпрятов Г.И., Ящук Н.О.
Заглавие : Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал
: библиография
Место публикации : Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100 (Шифр З 48 У/2009/6)
УДК : 633.14:631.55 Предметные рубрики: Рослинництво-- Зберігання та переробка продукції
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур
: библиография
Место публикации : Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81 (Шифр П 19 У/2010/7)
УДК : 631.56 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Ящук Н.О., Петренко В.В.
Заглавие : Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306. (Шифр 06/Нац-117916)
УДК : 631.53.02:006.83"324":631.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Ящук Н.О., Петренко В.В.
Заглавие : Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314. (Шифр 06/Нац-117916)
УДК : 633.11"324":577.112/.114:631.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Ящук Н.О.
Заглавие : Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 290-298. (Шифр 06/Нац-117916)
УДК : 631.53.02:006.83"324":631.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти
Место публикации : Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62 (Шифр П 19 У/2011/7)
УДК : 631.56 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання
Место публикации : Пропозиція. - 2011. - № 11. - С. 64-66 (Шифр П 19 У/2011/11)
УДК : 631.56 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Суч
Автор(ы) : Ящук Н.О.
Заглавие : Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити
Место публикации : Сучасні аграрні технології. - 2012. - № 11. - С. 36-39.
УДК : 651.563.9 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Для поліпшення житнього борошна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39 (Шифр П 45 У/2012/3)
УДК : 664.641.14/.724 : 633.14"324" Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Подпрятов Г., Ящук Н.
Заглавие : Що формує хлібопекарську придатність борошна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15 (Шифр П 45 У/2012/2)
УДК : 633.1"324" : 577.112/.114 : 631.563.9 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
|
|