Поисковый запрос: <.>K=Харчування<.> |
Общее количество найденных документов : 29
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про 05 / Про-Ф-12
Баль-Прилипко, Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №1. - С. 31-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Мазуренко, І. Особливості створення консервованих продуктів для дітей, хворих на пієлонефрит [Текст] / І. Мазуренко> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №2. - С. 25-28
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Дитяче харчування
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Бух
Береговий, В. К. Піраміда здорового харчування [Текст] / В. К. Береговий> // Бухгалтерія в сільському господарстві . - 2011. - № 22. - С. 17-23
РУБ 05 Рубрики: Медицина--Дієтика [Гігієна харчування]
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Скалецька , Л. Ф. Особливості технологій вирощування та вимоги до якості плодово-ягідної продукції, призначеної для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , А. В. Бобер, С. М. Гунько> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 206-214
РУБ 06 Рубрики: Плодівництво--Агротехніка
Доп.точки доступа: Бобер, А.В.; Гунько, С.М. Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Скалецька , Л. Ф. Особливості вирощування та нормування якості овочів, призначених для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, В. М. Завгородній> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 256-265.
РУБ 06 Рубрики: Овочівництво--Агротехніка
Доп.точки доступа: Завадська, О.В.; Завгородній, В.М. Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Лінник, І. Вітаміни та їх фізіолого-гігієнічне значення для організму людини [Текст] / І. Лінник, С. Савицька, Н. Ломова> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 43-46.
РУБ 05 Рубрики: Медицина--Гігієна харчування--Оздоровче харчування
Доп.точки доступа: Савицька, С.; Ломова, Н. Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Cкалецька, Л. Вирощування овочів для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Cкалецька, О. Завадська, В. Завгородній> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 43-47
РУБ 05 Рубрики: Медицина--Гігієна харчування
Доп.точки доступа: Завадська, О.; Завгородній, В. Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Еко
Кулаєць, М. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та продуктів харчування [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, О. Д. Витвицька, Л. М. Усаченко> // Економіка АПК. - 2012. - № 9. - С. 24-27.
РУБ 05 Рубрики: Економічні науки--Аграрне виробництво--Якість та безпечність продукції
Доп.точки доступа: Бабієнко, М.Ф.; Витвицька, О.Д.; Усаченко, Л.М. Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Біотехнологічні прийоми у виробництві м'ясних продуктів нового покоління [Текст] / Л. Баль-Прилипко, С. Мельничук> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 5. - С. 8-12.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Продукти харчування
Доп.точки доступа: Мельничук, С. Найти похожие
|
|
|