Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=біохімічний склад<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
біохімічний склад -- рецептури
Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Найти похожие

2.
05
Pla


    Андрусик, Г. С.
    Якісні характеристики сортів порічок червоних (ribes Rubrum L.) селекції кафедри садівництва ім. проф. Симиренка НУБіП України [Текст] : библиография / Г. С. Андрусик, Ю. Ю. Андрусик // Plant and Soil Science. - 2021. - Vol. 12. № 1
УДК
РУБ 05
Рубрики: Плодівництво--Ягідні культури
Кл.слова (ненормированные):
маса ягоди -- китиця -- кущ -- біохімічний склад -- якість ягід -- смак


Доп.точки доступа:
Андрусик, Ю. Ю.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)