Поисковый запрос: <.>K=молоко<.> |
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9 |
>1.
| Жулай Є.Л. Ідентифікація властивостей еклектротеромоброблення молочних продуктів у потоці як системи з позитивним зворотним зв'язком/Є.Л. Жулай, В.С. Смірнов, Д.П. Коломієць // Аграрна наука і освіта, 2001 . т.Том2,N N3-4.-С.98-100.
|
>2.
| Угнівенко А.М. Методи визначення якісного складу молока та молочних продуктів/А.М. Угнівенко, І.В. Гончаренко, А.Я. Маньковський, Н.Т. Данилевська, Т.М. Димань // Молочное дело, 2008,N №2.-С.36-37
|
>3.
| Слива Ю. Згущене молоко. Секрети солодкого продукту/Ю. Слива, О. Берещук // Продовольча індустрія АПК, 2010,N №2.-С.18-20
|
>4.
| Діброва А.Д. Внутрішня підтримка виробництва молока в Україні та зарубіжних країнах/А. Д. Діброва, О. С. Чан-хі // Агросвіт, 2012,N № 8.-С.37-42.
|
>5.
| Технологія виробництва молока і яловичини/В. І. Костенко [та ін.] ; За заг. ред. В. І. Костенка. - 2010
|
>6.
| Андрющенко І.Л. Гігієнічна оцінка та якість молока за різнеих типів доїльних установок/І. Л. Андрющенко // Актуальні проблеми наук про життя та природокористування, 2011.-С.132-134.
|
>7.
| Адаменко Л.В. Ветеринарно-санітарна експертиза молока за наявності залишкових кількостей дезінфекційних засобів/Л. В. Адаменко, О. М. Якубчак. - 2014
|
>8.
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія виробництва молока та яловичини"/Національний університет біоресурсів і природокористування України. - 2014
|
>9.
| Кондрасій Л. А. Аналіз практик молочного фермерства щодо поліпшення якості молока/Л. А. Кондрасій, О. М. Якубчак, Л. В. Шевченко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2017,N Вип. 265.-С.132-140.
|
|