Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (6)Електронна картотека статей (565)Екологія та охорона навколишнього середовища (2)Періодичні видання. Журнали (1)Історія НУБіП України (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=хліб<.>
Общее количество найденных документов : 17
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-17 
1.

Ібатуллін І.І. Білково-жирові добавки з відходів шкіряного і хутрового виробництва забезпечують високу продуктивність птиці/І.І. Ібатуллін // Зерно і хліб, 1996.-С.22-23
2.

Їжте сало, їжте хліб - і вступайте всі в НУБіП! // Голос України, 2021,N № 132, 16 липня 2021 року.-С.10.
3.

Гаріна С. Присутність свинцю і кадмію в пшениці вкрай необхідно гармонізувати з міжнародними нормами/С. Гаріна, Р. Тараненко, С. Новожилова // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.96-99
4.

Дерменко О. Для ефективного захисту озимого тритикале від численних хвороб необхідно розширяти спектр протруйників/О. Дерменко // Зерно і хліб, 2013,N № 1.-С.66-67
5.

Довгань С. Чимало проблем створює аграріям фузаріоз злакових культур/С. Довгань, О. Сядриста // Зерно і хліб, 2013,N № 1.-С.61-63
6.

Доля М. Найбільших збитків зерновим посівам завдають шкодочинні комахи/М. Доля // Зерно і хліб, 2010,N № 1.-С.60-61
7.

Доля М. Повернемося вкотре до біолого-екологічних особливостей комірного та рисового довгоносиків/М. Доля, Л. Бондарєва, О. Бортницький // Зерно і хліб, 2010,N №3.-С.60-61
8.

Доля М. Повернемося вкотре до біолого-екологічних особливостей комірного та рисового довгоносика/М. Доля, Л. Бондарєва, О. Бортницький // Зерно і хліб, 2015,N № 2.-С.58-59.
9.

Ляшук Н. Найбільша чисельність попелиці спостерігається в червні/Н. Ляшук // Зерно і хліб, 2010,N №3.-С.56-57
10.

Марков І. Агрономам варто поновити в пам'яті діагностичні ознаки хвороб сої та біолого-екологічні особливості розвитку їх збудників/І. Марков // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.74-76
 1-10    11-17 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)