Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (8)Електронна картотека статей (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>R=68.35.71$<.>
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
1.

Колтунов В.А. Деякі фізичні та теплофізичні зміни коренеплодів під час зберігання/В.А. Колтунов, О.О. Туркевич // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.175-176.
2.

Колтунов В.А. Збереженність ранньостиглої білоголової капусти залежно від якості та способу упаковки/В.А. Колтунов, Я.А. Чабанюк // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.187-188.
3.

Колтунов В.А. Хімічний склад картоплі вітчизняної селекції/В.А. Колтунов, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.189-190.
4.

Хилевич В.С.Колтунов В.А. Проблеми i шляхи покращення органiзацiє заготiвлi i зберiгання сiльськогосподарськоє продукцiє/В.С.Хилевич, А.В.Назарова // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб.наук.праць/НАУ.-Вип.13. -Києв, 1999.-С.208-211
5.

Хилевич В.С. Теоретичне обгрунтування застосування вуглеамонійних солей для консервування льоносировини підвищеної вологості/В.С. Хилевич, А.В. Назарова // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.195-197.
6.

Хилевич В.С. Потенційні можливості льонарства України/В.С. Хилевич, А.В. Назарова // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.197-199.
7.

Сеньков А.М.Нинько П.I. Вихiд i якiсть волокна залежно вiд рiзних строкiв, способiв збирання льону-довгунця та внесення вуглеамонiйних солей (ВАС)/А.М.Сеньков, В.I.Рожко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб.наук.праць/НАУ.-Вип.13. -Києв, 1999.-С.211-215
8.

Сеньков А.М. Вплив строків збирання льону та способів приготування трести на фізико-механічні властивості волокна/А.М. Сеньков, В.I. Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.199-201.
9.

Сеньков А.М. Зміна хімічного складу волокна льону-довгунця залежно від строків збирання та способів приготування трести/А.М. Сеньков, В.I. Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.201-203.
10.

Савчук Н.Т. Вплив лляної олії на якість хліба, виготовленого із зерна пошкодженого шкідливим клопом-черепашкою/Н.Т. Савчук, О.О. Шовгун, П.І. Нинько, В.I. Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.205-207.
11.

Савчук Н.Т. Якісна характеристика сортів озимої пшениці, що впроваджуються у виробництво з 2000-2001 року/Н.Т. Савчук, О.О. Шовгун, П.І. Нинько // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.203-205.
12.

Скалецька Л.Ф. Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність/Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.176-178.
13.

Скалецька Л.Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції/Л.Ф. Скалецька, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.178-181.
14.

Скалецька Л.Ф. Якість свіжих та консервованих огірків, вирощених в північній частині України/Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.181-183.
15.

Хiлевич В.С.та iн. Вплив способiв збирання льону-довгунця та вуглеамонiйних солей на прискорення процесу приготування трести i збереженнiсть льонопродукцiє/Хiлевич В.С., Сєньков А.М., Рожко В.I. // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб. наук. праць/НАУ. -Києв, 1998. т.Вип.:10.-С.167-173
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)