Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Овочеві культури<.> |
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5 |
>1.
| Хареба В.В. Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції/В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч. 2.-С.190-196
|
>2.
| Завдская О. Замораживание плодоовощной продукции/О. Завдская // Настоящий хозяин, 2009,N №1.-С.52-59
|
>3.
| Коробка О.І. Лежкість капусти червоноголової за різних способів зберігання/О. І. Коробка, О. Я. Жук // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету, 2009. Вип. 59.-С.94-97
|
>4.
| Завадська О.В. Підбір сортименту моркви для сушіння/О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч. 2.-С.230-235
|
>5.
| Скалецька Л.Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення/Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч. 2.-С.254-260
|
|