Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (43)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Овочеві культури<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Хареба В.В. Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції/В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч. 2.-С.190-196
2.

Завдская О. Замораживание плодоовощной продукции/О. Завдская // Настоящий хозяин, 2009,N №1.-С.52-59
3.

Коробка О.І. Лежкість капусти червоноголової за різних способів зберігання/О. І. Коробка, О. Я. Жук // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету, 2009. Вип. 59.-С.94-97
4.

Завадська О.В. Підбір сортименту моркви для сушіння/О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч. 2.-С.230-235
5.

Скалецька Л.Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення/Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N 162. Ч. 2.-С.254-260
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)