Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.

Колтунов В.А. Збереженність ранньостиглої білоголової капусти залежно від якості та способу упаковки/В.А. Колтунов, Я.А. Чабанюк // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.187-188.
2.

Колтунов В.А. Хімічний склад картоплі вітчизняної селекції/В.А. Колтунов, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.189-190.
3.

Хилевич В.С. Теоретичне обгрунтування застосування вуглеамонійних солей для консервування льоносировини підвищеної вологості/В.С. Хилевич, А.В. Назарова // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.195-197.
4.

Скалецька Л.Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції/Л.Ф. Скалецька, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.178-181.
5.

Скалецька Л.Ф. Якість свіжих та консервованих огірків, вирощених в північній частині України/Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.181-183.
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)