Поисковый запрос: <.>S=Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів<.> |
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5 |
>1.
| Колтунов В.А. Збереженність ранньостиглої білоголової капусти залежно від якості та способу упаковки/В.А. Колтунов, Я.А. Чабанюк // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.187-188.
|
>2.
| Колтунов В.А. Хімічний склад картоплі вітчизняної селекції/В.А. Колтунов, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.189-190.
|
>3.
| Хилевич В.С. Теоретичне обгрунтування застосування вуглеамонійних солей для консервування льоносировини підвищеної вологості/В.С. Хилевич, А.В. Назарова // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.195-197.
|
>4.
| Скалецька Л.Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції/Л.Ф. Скалецька, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.178-181.
|
>5.
| Скалецька Л.Ф. Якість свіжих та консервованих огірків, вирощених в північній частині України/Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. -К.:НАУ, 2000. т.Вип.31.-С.181-183.
|
|